Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da Enver Aysever ile keyifli söyleşi

Bornova’da Enver Aysever ile keyifli söyleşi

‘Aykırı Sorular’ isimli televizyon programıyla son günlerin popüler isimleri arasında yer alan Gazeteci Yazar Enver Aysever, Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen söyleşide vatandaşlarla buluştu. Büyükpark içindeki Nikah ve Meclis Salonu’nda düzenlenen söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Aysever, Bornovalılarla sohbet de etti.

  • Ege Postası
  • 14.10.2012 - 11:23
İZMİR-  Bornova Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği Enver Aysever söyleşisi ve imza günü büyük ilgi gördü. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ın da izlediği Nikah ve Meclis Salonu’ndaki söyleşi, Enver Aysever’in müzikli sunumuyla gösteriye dönüştü. Türkiye’nin yakın siyasi tarihini ve bu tarih yaşanırken birey olarak yaşadıklarını anlatan Aysever, Sabahatin Ali, Server Tanilli, Melih Cevdet Anday gibi düşünce ve edebiyat tarihine damgasını vurmuş isimleri eserlerinden kısa alıntılarla izleyicilere hatırlattı.  Kenan Evren, Süleyman Demirel, Turgut Özal gibi Türkiye siyasi tarihinde çok konuşulan liderleri ve gündelik yaşamda bıraktıkları izleri de anlatan Aysever, söyleşinin ardından okuyucuları için kitaplarını imzaladı.

Söyleşinin ardından Enver Aysever’e bir plaket veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Enver Aysever keyifle dinlediğim, bilgi birikimi, görgüsü ve kültürüyle, yaşama dair bizlere kattıklarıyla çok değer verdiğim bir insan. Gerçekten çok güzel bir sunum yaptı. Teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.