Dolar 34,1864
%0.15
Euro 38,1366
%-0.28
Altın 2.924,570
%-0.3
Bist-100 9.771,00
%-0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da toptan çözüm

Bornova’da toptan çözüm

Bornova Belediyesi, başta yol ve kaldırımlar olmak üzere sorumluluğundaki kamusal alanlarda ortaya çıkan küçük çaplı aksaklıkları hemen çözmek için ‘Toptan Çözüm Ekibi’ sistemini başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozuk kaldırımdan, yoldaki çukura kadar pek çok soruna anında müdahale ediyor

  • Ege Postası
  • 05.07.2014 - 10:53
İZMİR - Bornova Belediyesi vatandaşların günlük yaşamlarını daha sorunsuz hale getirmek için, tamir ve bakım hizmetlerini hızlandıracak yeni bir sistemi devreye soktu. ‘Toptan Çözüm Ekibi’ adıyla Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 5 ayrı ekip oluşturuldu. Her birinde 4 işçinin yeraldığı ekipler, başta kaldırım ve yol tamirleri olmak üzere pek çok sıkıntıyı çözmek için şikayet konusu bölgeye hızlı bir şekilde ulaşıyor.
 
Çözüm için bir telefon yetiyor
 
Tamir işlerini kısa sürede yapabilmeleri için gereken aletlerin sürekli hazır bulunduğu araçlarla sorunlu bölgeye giden ekipler, Bornova Belediyesi’ne iletilen şikayetler doğrultusunda gün içinde pek çok noktada tamirat yapıyor.
 
Mobil yapılanma
 
Toptan Çözüm Ekibi’nin kurulmasının ardından Bornova 1 Sokak’ta yapılan parke taş onarımını yerinde denetleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız vatandaşlarımızın evlerine işlerine giderken karşılaştıkları aksaklıkları en kısa sürede gidermek. Bunun için daha mobil bir yapılanmaya gittik. Hazır ekipler vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri anında gidermek için çalışıyor. Ancak sadece şikayetlere göre çalışılmayacak, gün içinde ilçemizin tamamında gezecek olan ekipler kendi gördükleri aksaklıkları da hiçbir prosedür gerekmeksizin giderecekler. Bu sistemin çalışması için dörder kişiden oluşan 5 ayrı ekip kurduk” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.