Dolar 34,1871
%-0.1
Euro 37,5292
%0.14
Altın 2.891,080
%0.75
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boşanma kavgasında silahla ağır yaralanan İrem bebek hayata tutunamadı

Boşanma kavgasında silahla ağır yaralanan İrem bebek hayata tutunamadı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 2 aile arasındaki boşanma husumetinden kaynaklanan silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 yaşındaki İrem Su, hayata tutunamadı.     Olay, 18 Mayıs tarihinde Tavşantepe Mahallesi'nde meydana gelmişti....

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 13:07
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 2 aile arasındaki boşanma husumetinden kaynaklanan silahlı saldırıda ağır yaralanan 2 yaşındaki İrem Su, hayata tutunamadı.

    Olay, 18 Mayıs tarihinde Tavşantepe Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, İzmit'e bağlı Şahinler köyünde ikamet eden Osman Ö. ile Kandıra'nın Hacılar köyünde ikamet eden Mehmet Yener, eskiye dayalı dostlukları sonrası Tavşantepe Mahallesi'ne taşındı. Osman Ö. ile Mehmet Yener, Tavşantepe Caddesi'nde karşılıklı 2 ev alarak burada yaşamaya başladı. Mehmet Yener'in oğlu Sunay Yener, yaklaşık 5 yıl önce Osman Ö.'nün kızını istedi ancak aile razı olmadı. Bir müddet sonra kızı kaçırdı ve evlendi. Evlilikleri güzel başlayan ancak ilerleyen zamanlarda huzursuzluk yaşayan çift boşandı. Boşanma nedeniyle aileler arasındaki sorunlar da büyüdü ve aileler farklı zamanlarda kavga etti.

    Dünürlerine kin tutan Osman Ö., oğlu Sedat Ö., eski dünürü Mehmet Yener'in yanı sıra Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve 2 yaşındaki torunları İrem Su ile otomobille evin önüne geldiklerini gördü. Eski dünürlerini bir arada gören Osman Ö. ve oğlu Sedat Ö. üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabancalarla 5 kişiye ateş açtı ve ardından olay yerinden kaçtı. Mehmet Yener, oğlu Sunay Yener ile Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve torunları 2 yaşındaki İrem Su yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans ile polis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Yener ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar Sunay Yener Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, Metin Korkmaz, Ayşe Korkmaz ve İrem Su, Özel Konak Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına kurşun isabet ettiği belirtilen 2 yaşındaki İrem Su, Özel Konak Hastanesi'ne yapılan ilk tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Bölümü'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Yener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    Kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Sedat Ö.'yü jandarma bölgesinde Sepetçi köyünde yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sedat Ö. çıkarıldığı Kocaeli Adliyesi'nde serbest bırakıldı. Baba Osman Ö. ise 23 Mayıs'ta polise teslim oldu. Osman Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Öte yandan, henüz 2 yaşında olan ve kurşunlardan biri kafasına isabet eden İrem Su'nun, tedavi gördüğü Darıca Farabi Hastanesi`ne yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.