Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bozok Bereket Kervanı, Yenifakılı ilçesinde iftar verdi

Bozok Bereket Kervanı, Yenifakılı ilçesinde iftar verdi

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve ‘Gönül sofrasında sizlerle‘ sloganıyla yola çıkan "Bozok Bereket Kervanı", Yozgat'ın ilçelerinde iftar vermeye devam ediyor. Yozgat’tan yola çıkan kervan, Yenifakılı...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 02:22
Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve ‘Gönül sofrasında sizlerle‘ sloganıyla yola çıkan "Bozok Bereket Kervanı", Yozgat'ın ilçelerinde iftar vermeye devam ediyor. Yozgat’tan yola çıkan kervan, Yenifakılı ilçesinde iftar verdi.

Adem Karacabay Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde verilen iftar yemeği öncesi konuşan Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yenifakılı halkıyla beraber iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Yazıcı, Bozok Bereket Kervanı’nın konakladığı yerlerde bereket ve güzelliklerin oluştuğunu vurgulayarak, "Sizlerle birlikte yediğimiz bu iftar yemeği, lüks ortamlarda yediğimiz yemeklerden çok daha lezzetli ve güzeldi" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer de, "Kervanımızın adı da bereket kervanı. İftar soframız bereketlendi. Katılanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.