Dolar 34,1130
%0.29
Euro 38,1306
%0.19
Altın 2.878,410
%1.74
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu kez operasyon kendisine!

Bu kez operasyon kendisine!

Yerel seçimlerin ardından Buca Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra belediye bürokrasisinde operasyon gerçekleştiren Levent Piriştina kendisi içinde bir operasyon yaptı. Her iki gözüde 3 numara miyop olan ve 15 yıldan bu yana gözlük kullanan Piriştina geçtiğimiz gün özel bir hastanede 10 dakika süren lazer göz ameliyatı oldu. Bundan böyle gözlük kullanmayacağını ifade eden Piriştina, “ 15 yıla yakın gözlük takıyordum. Lazer operasyonu geçirdim. Açıkçası rahat ettim” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.04.2014 - 11:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Buca’da 30 Mart yerel seçimlerinde  CHP’den seçim kazanan ve belediye başkanlığı koltuğuna oturan Levent Piriştina belediye bürokrasisinde operasyon gerçekleştirirken, geçtiğimiz gün kendisi de bir operasyon geçirdi. 

"BUCA BELEDİYE BÜROKRASİSİNDE  BAŞKAN NEŞTERİ"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL HASTANEDE 10 DAKİKADA
Her iki gözüde 3 numara miyop olan ve 15 yıldan bu yana gözlük kullanan Piriştina geçtiğimiz gün özel bir hastanede 10 dakika süren lazer göz ameliyatı oldu. 

RAHAT ETTİM!
Piriştina, “ Üniversite yıllarında gözlük takmaya başlamıştım. 15 yıla yakın takıyordum. Lazer operasyonu geçirdim. Açıkçası rahat ettim. Bundan sonra gözlüğe ihtiyaç olmayacak” dedi.İzmir’in en genç belediye başkanları arasında olan Piriştina’ya yakınları ameliyat sonrası gözlüğü çıkarmasının ardından “şimdi daha da genç gösteriyorsun” yorumunu yaptı. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.