Dolar 34,1185
%0.3
Euro 38,1252
%0.18
Altın 2.876,790
%1.68
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Hasan Arslan’dan “Demokrasi kampüsü”

Başkan Hasan Arslan’dan “Demokrasi kampüsü”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çiğli Şubesi Başkanı Sedat Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Yerel seçimlerdeki başarısından dolayı ADD Çiğli Başkanı Sedat Arslan, Başkan Hasan Arslan’ı tebrik edip plaket sunarken, en küçük Atatürkçü Ecem Garagon Atatürk sevgisiyle dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 30.04.2014 - 09:28
Atatürkçü Düşünce Derneği başkan ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, çağdaş uygarlık mücadelesinde emek harcayan, örgütlü toplum hayaline ulaşmak için faaliyet gösteren her sivil toplum hareketini destekleyeceklerini söyledi. Başkan Hasan Arslan konuşmasına şöyle devam etti, “Demokrasimizin olmazsa olmazlarından sayılan dernekler gibi sivil toplum kuruluşlarının hepsine sahip çıkmak, hepsiyle iş birliği yapmak istiyoruz. Hatta üzerinde titizlikle çalıştğımız “demokrasi kampüsü” projemiz sayesinde tüm dernekler arasında iletişim kurmayı kolaylaştırmayı, dayanışmacı ve kaynaştırıcı bir anlayışla tüm derneklerimizi bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Böylece herkesin fikrini alarak kentimizi ortak akılla yönetebiliriz. Buna da ihtiyacımız var.”


ORTAK MÜCADELE VEDECEĞİZ
Bütün dernekleri aynı çatı altında toplayarak çalışama imkanı sağlayacakları binayı da en kısa sürede inşa etmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Hasan Arslan, “Biz, derneklerin kendi aralarındaki iş birliğini, ortak mücadelesini kendimize sorun edindik ve elimizden gelen ne ise onu yapmaktan çekinmeyeceğiz.  Bizim düşüncemizin ana eksenini  bütün derneklerin birbirine sahip çıkması oluşturuyor ve tabii ki belediye olarak buna biz de katkı sunmak istiyoruz ”dedi.


DERNEKLER ÜSTÜ BİR DERNEĞİZ
ADD Çiğli Şube Başkanı Sedat Arslan ise, “Başkanımız olarak yürüteceğiniz çalışmaları her zaman destekleyeceğiz. Derneğimiz kamu yararına çalışan bir dernek olup Türkiye  genelinde 5.sıradadır. Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz maddi ve manevi desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi ve Arslan’a  ADD’nin bir plaketini takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.