Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur Muhtarlarla bir araya geldi

Batur Muhtarlarla bir araya geldi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yerel seçimlerin ardından Narlıdere’nin muhtarları ile bir araya geldi. Narlıdere Belediye Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Narlıdere’nin sorunları masaya yatırıldı.

  • Ege Postası
  • 29.04.2014 - 11:01
İZMİR- Yerel seçimlerden başarı ile çıkan Narlıdere’nin muhtarları, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Baturun düzenlediği koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Başkan Baturun önderliğinde gerçekleşen toplantıda 11 mahalle muhtarı ve belediyenin birim müdür ve amirleri hazır bulundu. Narlıdere’nin genel ve mahalle bazında sorunlarının görüşüldüğü toplantı oldukça verimli geçti. Narlıdere Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile daha sağlıklı iletişim kurma ve sorunların daha hızlı çözülebilmesi için sorun ve çözümler görüşüldü. Yurt dışında olduğu gibi Narlıdere’de daha çağdaş ve temiz bir çevre elde etmek için Mithatpaşa Caddesi ve Güngören Caddesinde uzun bir süredir uygulanan saatli çöp toplama uygulamasını mahallelerde de uygulanmasına karar verildi. Pilot uygulama olarak huzur mahallesinde başlayacak olan çalışmaların daha sonra tüm Narlıdere’de uygulanması planlanıyor.
 
Bir bütünün parçasıyız
Toplantı sonunda bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur Narlıdere’nin muhtarları ile son derece faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek sorunların çözülebilmesi vatandaşa daha sağlıklı olarak hizmetin ulaşması için muhtarların önemli bir rol oynadığını ifade etti. Batur “ Bizler bir bütünün parçasıyız. Büyükşehir Belediyemiz, Narlıdere Belediyesi, muhtarlarımız sorunların çözülmesi için kurdukları iletişimi daha da güçlendirmeli vatandaşa hizmeti daha sağlıklı hizmet ulaştırmalıyız. Çok verimli geçen bu toplantı neticesinde saatli çöp toplama uygulamasını Huzur Mahallemizde pilot olarak uygulama kararı aldık. Bu mahallemiz tüm Narlıdere’ye örnek olacak ve daha temiz ve çağdaş bir görünüme kavuşacak. Bu konuda muhtarımız projenin uygulanmasında önemli bir rol oynayacak. Ayrıca mahallelerden en çok gelen şikayetler arasında olan ot toplama konusunda yine muhtarlarımızın destekleri ve koordinesinde tarihi ve saati önceden belirlenen bir program dahilinde ot toplama işlemi yapılacak ve sokaklarda ve mahallelerde oluşan kötü görüntü muhtarlarımızın destekleri ile ortadan kaldırılacaktır” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.