Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu sefer onlar destek verdi, engelliler Yelekli’yi unutmadı

Bu sefer onlar destek verdi, engelliler Yelekli’yi unutmadı

İzmir’de bir grup engelli, CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli’nin seçim çalışmalarına destek için sahaya indi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Yelekli için çalışma yürüten engelliler, teşekkürlerini iletti. Güzelbahçe’de Salı Pazarı’nda Uğur Yelekli’nin tanıtımı ile ilgili gazete ve broşür dağıtan engelliler, pazarcı esnafına ve Güzelbahçelilere Yelekli’yi anlattı.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 10:28
İZMİR-Yıllardır engellilere yönelik çalışmalarda ön saflarda yer alan Yelekli’yi engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yalnız bırakmadı. Güzelbahçe’de Salı Pazarı esnafına ve halka Yelekli’yi anlatan engelliler, “Bugüne kadar her konuda yanımızda olan Uğur Yelekli’nin belediye başkanı olması tüm engelliler için önemli bir kazanımdır” dediler. Engelliler pazar girişinde, “Uğur Yelekli engellilerle el ele” ve “10 yıldır bizimle, yanımızda olduğu için Uğur Yelekli’ye teşekkür ederiz” yazılı pankartları açtı.
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, engelli dostlarının davranışından dolayı çok duygulandığını ifade ederek, “Son 10 yılda İzmir’de engellilerin başta mimari olmak üzere her türlü sorunlarında yanlarında olmaya çalıştık. Bunu yaparken asla siyaset adına yapmadık. Hiçbir beklentimiz de yoktu. İnsan olmanın gereği, bugün evlerinden çıkamayan, sokakta zorlanan engellileri ve onların ailelerinin yanında olmaktır” dedi.
Yelekli, Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adaylığını duyurduğu günden beri engellilerin kendisi için bir şey yapmak için ısrarcı olduğunu kaydederek, “Ben hiçbir zaman kendilerinden bir şey istemedim. Bugün 3 Aralık’ta kendileri Güzelbahçe’ye gelerek böylesi bir hoş sürpriz yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.
Yelekli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için de, “Engellere neden olan bütün sıkıntıların kalktığı bir dünya yaratana kadar, hiçbir engellinin 3 Aralık’ta gününü kutlamayacağız. 3 Aralık’ta onların farkında olduğumuzu yineleyeceğiz ve onlarla omuz omuza olacağız” ifadesini kullandı.

ENGELLİLERİN DOSTU
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Yelekli için Güzelbahçe gelen engelliler ise destek dileklerini vurguladı. İşte onların görüşleri.
Harun Kara: Uğur Yelekli, bugüne kadar yaptıkları ile gerçekten hayatımızda bize çok güç verdi. Az da olsa küçük bir katkı sunmak için buraya geldik. Dileriz belediye başkanı olur ve başkan olarak bu kente güç verir.
Lale Bayat: Uğur Yelekli, hepimizin uğuru. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Güzelbahçe’de verdiği yarışta da onu destekliyoruz. Yolu açık olsun.
Gündüz Koçak: Uğur Yelekli, bizim bu kentte daha rahat hareket etmemizi sağlayan değerli bir dostumuz. Engellilerin bürokratik işlerinde de her zaman bize el uzatmıştır ve gerekeni yapmıştır. Her sorunumuza koşan Yelekli’yi sonuna kadar destekliyoruz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.