Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da fatura futbolculara

Bucaspor'da fatura futbolculara

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Ankaragücü'ne 4-0 yenilerek düşme potasından kurtulamayan Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı futbolcularıyla taraftarlarına ateş püskürdü.

  • Ege Postası
  • 04.11.2015 - 13:22
Tribünlerin protestosu yüzünden son 15 dakikada stadı terkeden Başkan Kayışlı, "Oyuncular tel tel dökülüyor. Benim ve yöneticilerin ne suçu va? Taraftar bizi günah keçisi ilan etti. Maçtan önce oyunculara 3'er bin TL para dağıttık. Takımı 5 yıldızlı otelde kampa aldık. Teknik direktör Suat Kaya'nın 100 bin TL peşinatını yatırdık. Çıkıp sahaya oynamadığımız kaldı. Futbolcular aklını başına alsın. Kötü sonuçların sorumlusu onlar" dedi. Futbolcularına para cezası vereceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Kayışlı, şöyle devam etti: 

"3000 TL galibiyet primini PTT 1'inci Lig takımları bile veremiyorken, bizim bu fedakarlığımızın karşılığı böyle oyun olmamalı. Nasıl ödül veriyorsak ceza kesmesini de biliriz. Ancak hiçbir futbolcuyu kadro dışı bırakmayacağız."

Basın Sözcüsü Sait Demir ise yönetimin başarısızlığının söz konusu olmadığını savundu. "Kulübü daha iyi yönetecek varsa gelsin" diyen Sait Demir, "Kulübün para durumunu düzeltmek için canla başla mücadele veriyoruz. Futbolcular ve personel parasını zamanında alıyor. Sportif başarısızlık bize mal edilemez" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.