Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bugün günlerden 'Mısır'

Bugün günlerden 'Mısır'

AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi konferans salonunda Buğün günlerden Mısır adlı etkinlik gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 20.10.2013 - 14:35
İZMİR - Etkinliğe AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Melek Eroğlu, Krabağlar İlçe Teşkilatı,İlçe Gençlik Koları Başkanı Yusuf Demircioğlu, AK Parti İL Gençlik Koları Siyasi ve ve Hukuk İşler Başkanı Uğur Geyik, AK Pati Genel Merkez Gençlik Koları Halkla İlşkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Cemil, Ayvalı ve bir çok partili katıldı.
AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları'nın düzenlediği Buğün Günlerden ' Mısır ' adlı etkinliğe yaklaşık 500 kişi katıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demircioğlu sadece ilçe içindeki sorunlara değil, ülke dışındaki sorunlarıda gündeme getirtirerek, destek olmak istediklerini ifade etti. Her türlü darbe ve zülme karşı olduklarını belirten Nazmi Kalyoncu, '' Ülkelerinde yapılan darbeye ve zülme karşı ayakta duran kardeşlerimize destek olmak için bu etkinliğe katıldık. Anadolu insanı olarak her türlü darbe ve zülüm bizi gönülden yaralıyor'' şeklinde konuştu.
Proğrama TRT Kahire Muhabiri Kemal Firik ve Araştırmacı Ahmet Yusuf Alturk konuşmacı olarak katıldığı etkimlikte, MKYK Üyesi Faruk Koç'un moderatörlüğünde gerçekleşti. Proğramda Mısır hakkında bilgi verildi. Gençlik kolları üyeleri, proğramda, şiirler, mektuplar ve Mısır siyasi tarihine dair yaptığı sunumlarla katılımcılara duygu dolu anlar yaşattılar. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.