Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın İzmir'e o projeler için gelecek!

Günaydın İzmir'e o projeler için gelecek!

CHP İzmir Örgütü bayram tatilinin ardından haftanın ilk gününde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı ağırlayacak. Günaydın, partililerin "eğitimcilerin eğitimi" programına katıldıktan sonra CHP Parti Okulu tarafından onaylanan projelerini yerinde inceleyecek.

  • Ege Postası
  • 20.10.2013 - 09:56
 EGE POSTASI - Aday adaylığı süreci non-stop devam ederken, CHP İzmir Örgütü, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ı ağırlayacak. Cumhuriyet Halk Partisi’nde proje fabrikası olarak da adlandırılan “Parti Okulu” çalışmalarını denetlemek için İzmir’e gelecek olan Günaydın’ı tek günlük mesaisinde durağı kuzey ilçeler olacak. Günaydın, Bornova, Çiğli, Foça, Aliağa ve Bergama’da Parti Okulu’na katılan partililerin ilçelerinde hayata geçirdikleri projelerini bir bir inceleyecek.

 2 bin 700 partilinin aktif olarak sahada proje uygulamasıyla bu alanda bir numara olan İzmir’de ilçelerde projeleri inceleyecek olan Günaydın’ın yapacağı inceleme sonrası ülke geneline yayılabilecek projeleride seçeceği belirtildi.

Parti Okulu’ndan mezun olan partililerin kentte ciddi projeler ürettiğini söyleyen CHP İzmir Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir,”Partililerimiz önemli sosyal projeler üretiyor. Vatandaşın sorunlarına çözüm yolları üretiyorlar. Genel başkan yardımcımız İzmir’deki projeleri yerinde görmek istedi. Bir gün boyunca kentin kuzey ilçelerine bu eksende ziyaret gerçekleştirecek” dedi.

Günaydın’ın ilçe ziyaretleri sırasında birçok aday adayının da yakın takipte olması bekleniyor. 


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.