Dolar 34,1715
%-0.1
Euro 37,8969
%0.32
Altın 2.922,140
%-0.25
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulut: Esnaflarımızı çok önemsiyorum

Bulut: Esnaflarımızı çok önemsiyorum

Çiğlinin yengesi Ester BULUT Çiğli Esnaf Odasını Ziyaret etti: ‘’Esnaflarımızı Çok Önemsiyorum’’ CHP’den Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ester BULUT, sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret eden BULUT, Ekibiyle birlikte Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarını anlattı.

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 12:00
 Bulut, esnaflara son derece önem verdiklerini, kent kültürünün gelişmesi açısından esnafların kente dinamizm kazandırmalarından dolayı son derece önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekerek, geçmişte de eşi Ensari BULUT’un Belediye Başkanlığı döneminde Belediyecilik konusunda oldukça deneyim kazandığını ve Çiğli’ye çok şey kazandırdıklarını anlattı.

Ester BULUT, burada yaptığı açıklamada; ‘’1999 yıllarında Buca da gençlik kollarında siyasete başladım. Siyasetin tabanından gelmeyim. Çiğlide halkı tanıma fırsatı buldum, eşimin rahatsızlığından dolayı işleri üstlenerek belediyeciliği öğrendim. 2009 seçimlerinde eşim rahatsız olduğu için o dönem 80 bin hanenin 72 bin hanesini kadın olarak tek başıma dolaştım. Tabi ki örgütümüzde yanımızda oldu destek verdi’’

2014 yerel seçimleri içinde 20 aday adayı arkadaşımız ile bir süreç içerisine girdik. Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır. Benim yoğurt yeme şeklimde tecrübemden geliyor. Belediyeciliği biliyor ve halkı tanıyorum. Esnafın sorunlarını biliyorum onlarla ilgili projelerim mevcuttur. Daha sonra bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Birlik beraberlik içerisinde şu süreci yürütmek istiyorum, sizlerden de destek istiyorum’’ dedi.


Ester Bulut'un ziyaretinden son derece memnun kalan, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif ALTIKULAÇ ise önümüzdeki günlerde tüm aday adaylarına kahvaltı vererek, onları birlik beraberlik içerisinde görmek istediklerini dile getirerek, Ester BULUT’un geçmişten dolayı belediyecilik konusunda olumlu yanlarının olduğuna dikkat çekti ve her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.