Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bunu bile yaptılar!

Bunu bile yaptılar!

Denizli'de, bir markete alışveriş yapma bahanesiyle gelen kimliği belirsiz 1'i kadın 3 kişi, işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanıp, halkın bağışlarının bulunduğu yardım kutusunu çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2013 - 15:35
DENİZLİ- Kınıklı Mahallesi'ndeki Pamukkale Market'te geçen pazar günü, kimliği belirsiz 1'i kadın 3 kişi markete geldi. Alışveriş yapmak için içeri giren 3 kişi dolaşmaya başladı. İçlerinden biri sadece meyve suyu alıp, kasaya yöneldi. Bu sırada iki arkadaşı da yanına geldi. Şüpheliler, market sahibi Ramazan Öztürk'den plastik bardak istedi. Öztürk, plastik bardak almaya gittiği sırada da şüphelilerden biri, masanın üzerinde duran, içinde bozuk paralarla yaklaşık 250 liranın bulunduğu bağış kutusunu alıp, marketten çıktı. Hırsızlık, marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Market sahibi Ramazan Öztürk, bağış kutusunun olmadığını görünce kamera kayıtlarını inceledi. Kutunun çalındığını görünce polisi arayan Öztürk, hırsızlardan şikayetçi oldu. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızların yakalanmasını isteyen Öztürk, "Bir yardım derneğine ait kumbaraydı. Haftada bir gelip, yapılan bağışları topluyorlardı. Bu kadar da olmaz, yardım kutusunu bile çaldılar" dedi. (dha)


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.