Dolar 34,2321
%-0.03
Euro 37,5807
%-0.15
Altın 2.883,050
%-0.13
Bist-100 8.948,00
%-1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Burç öğrencileri cimnastikte 16 madalya kazandı

Burç öğrencileri cimnastikte 16 madalya kazandı

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Klubü, Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız, küçük kız, yıldız kız ve genç kız kategorilerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Burç Çukurovalı...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 10:21

Özel Burç Çukurova İlk ve Orta Okulu Cimnastik Klubü, Adana okullar arası artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız, küçük kız, yıldız kız ve genç kız kategorilerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Burç Çukurovalı öğrenciler, il genelinde dört kategoride 53 okulun takım halinde katıldığı artistik cimnastik il seçmelerinde, minik kız kategorisinde il 2.si olarak, 4 gümüş madalya kazandı. Küçük kız kategorisinde birinci olarak 4 altın ve 1 bronz madalya, yıldız kızlarda ise 3 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederken, genç kızlarda ise 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alma başarısını gösterdi. Ayrıca, cimnastik dalında yapılan seçmelerde dört kategoride yarışan Burç öğrencileri yıldız kız takımı, il genelinde okul sporları artistik cimnastik ikinciliği, küçük kız takımı birinciliği, minik kız takımı ise ikinciliğini kazanarak üç kupa almayı başardı.

HER ALANDA BAŞARI HEDEFLİYORUZ
Özel Burç Çukurova İlk ve Ortaokulu Müdürü İlhami Kara, seçmelerde kazanılan başarıda, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Cevahir ve Cimnastik Antrenörü Selma Çiftçi’nin büyük katkısı olduğunu belirtirken, “Derslerin yanında öğrencilerimize çeşitli spor dallarında da eğitim vererek, her alan da başarılı olmalarını hedefliyoruz.” dedi.

Okulun Cimnastik Antrenörü Selma Çiftçi ise il genelinde yapılan yarışma ve kazanılan başarı hakkında şunları söyledi: “Birinci olan öğrencilerimiz, Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda Adana’yı temsil etmeye hak kazandı. Spor Bakanlığı’nın kontenjanına bağlı olarak öğrencilerimiz yarışmaya katılmak için heyecanla bekliyor.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.