Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büro Memur-Sen'den 4-C'lilere kadro talebi

Büro Memur-Sen'den 4-C'lilere kadro talebi

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kamuda çalışan 4-C personelinin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyledi.     Yusuf Yazgan, Samsun'da düzenlenen toplantıda sendika üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 19:02
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kamuda çalışan 4-C personelinin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyledi.

    Yusuf Yazgan, Samsun'da düzenlenen toplantıda sendika üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yazgan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuda sözleşmeli olarak çalışan personelin kadroya geçirilmesi yönünde açıklamaları olduğunu belirterek, 4-C'lilerin kadroya geçirilmesi gerektiğini söyledi. Yazgan, "Başbakan tarafından sözleşmelilere verilen kadro müjdesini olumlu karşılıyoruz. Sözleşmeli ve geçici çalışma modellerinin kamu çalışanlarına mutluluk vermediğini ve çalışanların mağdur olduğunu biliyoruz. Başbakan'ın açıklaması yeterli değildir. 4-C'lilerin kadroya geçirilmesi gerekiyor." dedi.

    Büro Memur Sen'in üye sayısında her geçen yıl artış olduğunu kaydeden Yazgan, " Büro Memur- Sen yükselişine devam ediyor. 48 bin üyeye ulaşarak büro hizmet kolunda yetkili olduk.1 ve 30 Ağustos tarihleri arasında Büro Memur-Sen ilk defa toplu sözleşme masasına kamu görevlilerini temsil etmek üzere oturacak. Bu ilk defa oturmadan kaynaklı olarak üyelerimizin haklarını koruma mücadelesi vereceğiz." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.