Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bürokratlar Kamerun'da su kuyusu açtı

Bürokratlar Kamerun'da su kuyusu açtı

Türkiye ile stratejik anlaşmalar imzalayan Afrika’nın dışa açılan kapılardan Kamerun’da, Kimse Yok Mu Derneği 2 su kuyusu açtı. Kamerun’da, ülkedeki ölümlerin yüzde 15'ini susuzluk ve suya bağlı hastalıklardan kaynaklanıyor. İçilebilir...

  • Ege Postası
  • 26.04.2013 - 14:13
Türkiye ile stratejik anlaşmalar imzalayan Afrika’nın dışa açılan kapılardan Kamerun’da, Kimse Yok Mu Derneği 2 su kuyusu açtı. Kamerun’da, ülkedeki ölümlerin yüzde 15'ini susuzluk ve suya bağlı hastalıklardan kaynaklanıyor. İçilebilir su ihtiyacını karşılayabilmek için ülke genelinde yeni kuyulara ihtiyaç duyuluyor.

16. Ulusal Üniversite Oyunları’nın gerçekleştirileceği Gaoundere Üniversitesi kampüsünde Bursalı tekstil firması Vardarlar’ın sponsor olduğu kuyunun açılışı Yüksek Öğretim Bakanı Prof. Jack Fame Ndongo ile Genclik ve Spor Bakanı Adoum Gargoum tarafından yapıldı. Açılış törenine ayrıca Belediye Başkanı Hamadou Dawa, 2 eyalet valisi, 10 üniversitenin rektörü ve çok sayıda bürokrat katıldı. Törende konuşma yapan Prof. Jack Fame Ndongo, 16. Ulusal Üniversite Oyunları’na katkı amacıyla yaptırılan kuyu nedeniyle Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür etti.

Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya'nın Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmelere değinen Bakan Jack Fame Ndongo, Türk okulu Amity İnternational Koleji’nin eğitime, Kimse Yok Mu Derneği’nin de sosyal alanda yaptığı faaliyetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bakan Fame, konuşmasının ardından tulumbadan çektiği suyu avuçlarıyla içerken objektiflere poz verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.