Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa'daki bebek giyimciler Vişne Caddesi’ni dünyaya tanıtacak

Bursa'daki bebek giyimciler Vişne Caddesi’ni dünyaya tanıtacak

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti. Heykel tarihi belediye binasındaki ziyarette konuşan...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 12:43
Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti. Heykel tarihi belediye binasındaki ziyarette konuşan Atalay, “Sektörümüz henüz çok genç olmasına rağmen Vişne Ticaret Bölgesi’nin adını dünyaya duyurmayı başarmış bir sektör konumunda. Dünya bebe çocuk konfeksiyon üretiminin yüzde 80’ini karşılayan önemli bir sektörü temsil etmekten dolayı BEKSİAD olarak gururluyuz.” dedi. BEKSİAD’ın yeni bir sürece girdiğini belirten Atalay, “Yeni dönemde teşkilatlanma, kişisel ve kurumsal eğitimle sektörel tanıtım, bizim en yoğunluk vereceğimiz konular olacak. Vişne Ticaret Bölgesi’nin dünyada bilinirliğini maksimum düzeye çıkarmak istiyoruz.” diye konuştu. Bölgede faaliyet gösteren firmalara nitelikli eleman sağlamak için BUSMEK ile önemli bir işbirliğine gittiklerini ifade ederek, “İlerleyen zamanlarda daha da verimli olacağına inandığımız bu eğitimlerle bölgemiz, Bursa ve Türkiye için önemini her geçen gün arttıracaktır.” dedi.

Vişne Ticaret Bölgesi’nin Bursa, Türkiye ve dünya için önemli bir konumda olduğunu söyleyen Başkan Altepe ise, “Biz de belediye olarak bu güzide bölgemiz için önemli çalışmalar yaptık. Dünyanın yakından tanıdığı bu bölge için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Havayolunu daha etkin bir şekle sokmak, sektörünüze katma değer kazandıracaktır.” şeklinde konuştu. Belediye olarak BUSMEK kanalıyla bölgenin nitelikli eleman sıkıntısına çare olmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini de ifade eden Altepe, “Bölgenin ihtiyacı olan elemanları yetiştirmek için BEKSİAD ve BUSMEK işbirliğiyle eğitim veriyoruz. Kurslarımızı piyasa şartlarına ve günün ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Eğitimlerimize teorikten çok pratiğe doğru yön veriyoruz. Kurslar sayesinde Bursa’nın gözbebeği olan Vişne Ticaret Bölgesi’nde daha nitelikli elemanlar çalışacak.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.