Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şanlıurfa’nın SBS birincileri FEM ve Çağlayan'dan

Şanlıurfa’nın SBS birincileri FEM ve Çağlayan'dan

Şanlıurfa’nın SBS şampiyonluğunu FEM Anafen Dershanesi ve Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencisi elde etti. FEM öğrencisi Onur Polat il birincisi olurken, ilde dereceye giren ilk 10 öğrencinin 5’i, ilk 20 öğrencinin ise 10’u Çağlayan...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 12:33
Şanlıurfa’nın SBS şampiyonluğunu FEM Anafen Dershanesi ve Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencisi elde etti. FEM öğrencisi Onur Polat il birincisi olurken, ilde dereceye giren ilk 10 öğrencinin 5’i, ilk 20 öğrencinin ise 10’u Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencisi olduğu belirtildi.

FEM Anafen Dersanesi SBS başarısı ile ilgili yaptığı açıklamada öğrencilerinden Onur Polat'ın Şanlıurfa 1'ncisi, Gamze Çelik'in Şanlıurfa 2'ncisi ve Nuri Sezer'in Şanlıurfa 3'ncüsü olduğunu belirtti. Eğitimde kalite ödülüne layık görülen Özel Çağlayan İlköğretim Okulu da başarıda dershaneye ortak oldu. Okul yaptığı açıklamada ilk üç derecenin Çağlayan’dan çıktığını duyurdu. Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Taylan, “Şanlıurfa genelinde SBS'de dereceye giren ilk 10 öğrencinin 5’i; ilk 20 öğrencinin de 10’u Özel Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri olmuştur.” dedi. Sınava giren 95 öğrencinin tamamının başarı gösterdiğinin altını çizen Taylan, Çağlayan’ın yüzde yüz kazandırma başarısı elde ettiğini aktardı.

Şanlıurfa Anafen Dershaneleri Genel Müdürü Abdulvahhap Çerkez ise öğrencilerinden Onur Polat’ın il birincisi, Gamze Çelik’in il ikincisi Nuri Sezer’in ise il üçüncüsü olduğunu açıkladı. Çerkez, ayrıca Şanlıurfa il sıralamasına göre ilk 10 öğrencinin 8'i Anafen Dershanesi öğrencisi olduğunu belirterek bunun gurur verici olduğunu söyledi.

Tercih ve yerleştirmelerle ilgili bilgileri veren Çerkez, öğrencilere dikkatli olunması uyarısında bulundu. Tercih işlemlerinin de sınav kadar önemli olduğunun altını çizen Çerkez, Anafen dershanelerinin bütün şubelerinde tüm öğrenciler tercihler hakkında ücretsiz rehberlik hizmeti verileceğini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.