Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bursa müftüsü Mehmet Emin Ay’dan doktorlara tavsiye

Bursa müftüsü Mehmet Emin Ay’dan doktorlara tavsiye

Bursa Müftüsü Prof. Dr. Emin Ay, “Acı çeken hastaya gösterdiğiniz şefkat, ilgi, hizmet ve güler yüzünüz çok önemlidir. Hastalarınızın şifasında sevginizin de önemli bir payı bulunmaktadır.” dedi. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Peygamber...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 12:50
Bursa Müftüsü Prof. Dr. Emin Ay, “Acı çeken hastaya gösterdiğiniz şefkat, ilgi, hizmet ve güler yüzünüz çok önemlidir. Hastalarınızın şifasında sevginizin de önemli bir payı bulunmaktadır.” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) doğumun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Doruk Sağlık Grubu çalışanları ile buluştu. Hastane çalışanlarına Rahmet Peygamberi'nin hayatını anlatan Prof. Ay, Peygamberin insan onuruna çok önem verdiğini dile getirdi. Adaletli olmak gerektiğinin altını çizen Ay, Peygamber'in iş hayatından örnekler vererek doğru ve dürüst çalışmanın önemini vurguladı.

Hastane çalışanlarının zor bir görev üstlendiğini hatırlatan Ay, şunları kaydetti: “Bütün zorluklara rağmen, hizmet verdiğiniz hasta size gönülden teşekkür ediyorsa, hem dünya hem de ahret sermayenize katkıda bulunmuş olursunuz. Acı çeken hastaya gösterdiğiniz şefkat, ilgi, hizmet ve güler yüzünüz çok önemlidir. Hastalarınızın şifasında sevginizin de önemli bir payı bulunmaktadır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.