Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakıcı annenin büyüttüğü yavru kaplan, kafese taşınıyor

Bakıcı annenin büyüttüğü yavru kaplan, kafese taşınıyor

Ankara Atatürk Orman Çiftliği(AOÇ) Hayvanat Bahçesi’nde dünyaya geldikten sonra annesi tarafından reddedilen kaplan yavrusu Koko Cango, 4 aylık oldu. Bakıcı annesi tarafından ofis içindeki bir beşikte bebek ilgisiyle büyütülen hayvanat bahçesinin...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 12:16
Ankara Atatürk Orman Çiftliği(AOÇ) Hayvanat Bahçesi’nde dünyaya geldikten sonra annesi tarafından reddedilen kaplan yavrusu Koko Cango, 4 aylık oldu. Bakıcı annesi tarafından ofis içindeki bir beşikte bebek ilgisiyle büyütülen hayvanat bahçesinin maskotu kısa süre sonra kafeste yaşamını sürdürmeye başlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Müdürü Mustafa Sancar, mevcut 12 kaplan ve bir aslan için yaptırılan yeni kafeslerle hayvanların daha geniş hareket alanına kavuşacağını söyledi.
Kent Estetiği Dairesi ekiplerinin çalışması ile 4 aylık olan yavru kaplan Koko Cango da yakında yeni ofis ortamındaki evinden yeni kafesine taşınacak. Annesi tarafından reddedilen Cango, başka bir kaplanın henüz 3 aylık olan iki yavrusu ile aynı kafesi paylaşacak.

Cango doğumundan itibaren bakıcı annesi tarafından bebek gibi biberonla beslenip, altına bez bağlandı. Beşiğine sığmayacak kadar büyüyen Cango, pençe ve dişleri ile bakıcısına da zarar vermeye başladı. Hayvanat bahçesinin üzerine titrediği Cango, ziyarete gelenlerin de neşe kaynağı oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.