Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de flaş vekillik istifası

Büyükşehir'de flaş vekillik istifası

​İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin amiral şirketlerinden ve en yatırımcı firmalarından olan İZBETON A.Ş.’de genel müdürlük görevini yerine getiren Hüseyin Sezer vekillik yarışı için görevinden ayrıldı. Sezer, CHP’den 2’inci Bölge Milletvekili seçilebilmek için aday adayı olacak. BÜYÜKŞEHİR’DE FLAŞ VEKİLLİK İSTİFASI

  • Ege Postası
  • 10.02.2015 - 14:53
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 7 Haziran’da gerçekleşecek genel seçimler öncesinde ardı arkasına  gelen istifalara bir yenisi de İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yaşandı. 10 Şubat itibarı ile dolan istifa süresinin son gününde vekillik için yola çıkma kararı alan İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Sezer istifasını sundu.
 
SEZER DE “VEKİLLİK” DEDİ
2011 yılında gerçekleşen seçimler de aday adayı olan ve görevinden ayrılan İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Sezer yeniden vekillik yarışı için görevi bırakma kararı aldı. Geçtiğimiz dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2’inci bölge milletvekili adayı olan Sezer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan onay alırken, belediyenin amiral şirketi olarak da  bilinen İZBETON’dan resmen ayrıldı.
 
ŞİRKET MÜDÜRLERİNİN İSTİFA ZORUNLULUĞU BULUNMUYOR
Diğer yandan, istifa zorunluluğu olmamasına rağmen görevi bırakan Sezer’in etik olarak karar aldığı ve görevinden ayrıldığı öğrenildi. Bornova’da büyük destek gören Hüseyin Sezer’in vekil aday listesine girmesine kesin gözü ile bakılıyor. Sezer’in ardından şirketin başına kimin getirileceği ise henüz netlik kazanmadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.