Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'de teşkilat şeması değişti

Büyükşehir'de teşkilat şeması değişti

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde beklenen kadro değişimi, belediyenin teşkilat şemasının değişimiyle gerçekleşecek. Başkan Aziz Kocaoğlu bir yandan yer değiştireceği veya görevden alacağı bürokratlarla ilgili çalışmasını yaparken, öte yandandan Bütünşehir Yasasıyla birlikte artan kadro sayısına göre yeni teşkilat şeması yapıldı. Şema 30 Nisan’da yapılacak olağanüstü Meclis toplantısında oylanacak. Başkan Kocaoğlu, sürpriz atama olabileceğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2014 - 09:12
İZMİR- Başkan Kocaoğlu ve üst düzey bürokratlarını çalışması sonucu ortaya çıkan yeni şemayla Daire Başkanlıkları ve müdürlük sayıları arttırıldı. İki görevi üstlenen Daire Başkanlıkları’ndan bazıları ayrıldı. Yeni şemaya göre de Başkan Kocaoğlu, bürokratlarla ilgili tasarrufunu kullanarak atamalar yapacak. Atamalarda, kapanan İl Özel İdaresi’nden gelen bürokratlara da görevler verilecek. 

Belediye kulislerinde Büyükşehir kadrolarına mevcut belediye ve il özel idaresinden gelenler dışında, başka kentlerden bir veya iki bürokratın da göreve başlayabileceği önesürüldü. Emekliliği gelen ve yolların ayrılmasına karar verilecek bürokratlar önce izne çıkarılacak, yerlerine yapılacak vekalete atamalar daha sonra asalete dönüştürülecek. Belediye’nin farklı birimlerindeki bürokratlara yeni görevler verilerek bir kan değişimi de yapılacak.


KOCAOĞLU'NDAN SÜRPRİZ SİNYALİ 
30 Nisan 2014’te belediye meclisini olağanüstü toplantıya çağıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediyede devam eden kadro revizyonu ve içlerinde üst düzey bürokratların da yer aldığı rotasyon hakkında “Sürpriz atamalar olabilir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.