Dolar 34,1687
%-0.09
Euro 37,7544
%-0.19
Altın 2.913,220
%-0.35
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir sanayi sitelerinin yollarını asfaltlıyor

Büyükşehir sanayi sitelerinin yollarını asfaltlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, sanayi sitelerine yönelik hizmetlerine devam ediyor. Son yıllarda küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerinin her türlü sorunlarının çözümüne yönelik çalışma içinde olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 12:48
Adana Büyükşehir Belediyesi, sanayi sitelerine yönelik hizmetlerine devam ediyor. Son yıllarda küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerinin her türlü sorunlarının çözümüne yönelik çalışma içinde olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını bu anlayışla sürdürüyor.

    Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri Seyhan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin yollarını asfaltlıyor. Gölgede 40 dereceyi bulan hava sıcaklığına karşın yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, Seyhan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin yollarını kısa sürede tamamlamayı amaçlıyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 3 kişi çalıştıranı kahraman olarak gördüklerini belirterek, “İstihdam sağlayan ve üretim yapan kim olursa olsun yanındayız ve her türlü hizmeti götürürüz. Bu nedenle sanayi sitelerimizin sorunlarını çözmeyi görev kabul ediyoruz. Tüm sanayicilerimizin emrindeyiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.