Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayındır adayı Ardahan Totuk'tan çekilme sinyali

CHP Bayındır adayı Ardahan Totuk'tan çekilme sinyali

CHP'de açıklanan ilk isimlerden biri olan Bayındır adayı Ardahan Totuk yaşadığı talihsiz kazanın yaralarını sarmaya çalışıyor. Sol bacağında yırtık oluşan ve ayağı alçıya alınan Totuk önümüzdeki hafta yapılacak kontrolde en az 2 ay yatağa bağlanmak zorunda kalırsa büyük bir olasılıkla adaylıktan çekilecek. CHP İl yönetimi B planı için düğmeye bastı. Totuk'un çekilmeye karar vermesi halinde yerine gelmesi beklenen isim Ufuk Sesli...

  • Ege Postası
  • 08.01.2014 - 14:18
SERCAN AVCI / HABER SERVİSİ- 30 Mart seçimlerinin 'en talihsiz adayı' olmaya namzet isim CHP Bayındır adayı Ardahan Totuk olacak gibi görünüyor. 15 Aralık PM'sinde Tire adayı Tayfur Çiçek'le birlikte ismi açıklanan Bayındır adayı Ardahan Totuk geçtiğimiz hafta ilçede seçim çalışmalarını yürütürken sol bacağından sakatlanmıştı. Yapılan il kontrolde bacağında ciddi bir yırtık tespit edilen Totuk'un bacağı alçıya alındı. Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan Totuk'un adaylığıyla ilgili son kararı önümüzdeki hafta yapılacak kontrolden sonra vereceği öğrenildi. İzmir Vali Yardımcılığı görevinden Çorum'a atanınca istifa ederek CHP'de siyaset yapmaya başlayan Ardahan Totuk'un yakın çevresine 'en az iki ay ayağı alçılı bir şekilde yatağa bağlanma ihtimalim var. Bu şekilde tam da seçim döneminde çalışma yapmama imkan yok. Eğer bacağımla ilgili olumlu bir gelişme olmazsa adaylıktan çekilirim' dediği öne sürüldü.

YERİNE GELECEK İSİMSE
Ardahan Totuk'un adaylığıyla ilgili sıkıntının ortaya çıkmasının ardından CHP İl yönetimi B planı için düğmeye bastı. Totuk'un çekilmeye karar vermesi halinde yerine gelmesi beklenen isim Ufuk Sesli... Eski İlçe Başkanı Hüseyin Tamer Yanık'ın adaylık sürecindeki tutumu ve açıklamaları nedeniyle yeni aday olma şansını çok azalttığı öğrenildi. Ardahan Totuk'un önümüzdeki hafta yapılacak son kontrolüne göre şekillenecek olan adaylık sürecinde yine önümüzdeki hafta içinde İl Başkanı Ali Engin ve Ufuk Sesli'nin bir araya gelerek görüşme yapması bekleniyor.Engin'in Sesli'yi telefonla arayarak durumdan haberdar ettiği ve 'hazır kıta bekle' mesajı verdiği belirtildi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.