Dolar 34,1707
%0.02
Euro 38,2925
%0.33
Altın 2.912,630
%-0.26
Bist-100 9.667,00
%-1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bornova Gençlik Kolları'ndan anlamlı etkinlik

CHP Bornova Gençlik Kolları'ndan anlamlı etkinlik

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini andı, Cumhuriyet Meydanı'da, üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.

  • Ege Postası
  • 18.03.2016 - 20:53
İZMİR - CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Koç'un da katıldığı bu anlamlı etkinlikte CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yener, "18 Mart'ı sadece anmak değil, anlamak adına yaptığımız bu etkinlikte bugün bir öğünümüzü bir tas üzüm hoşafı ve çeyrek somun ekmekle geçireceğiz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.



CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "Bugün bu hoşafı, ekmeği dağıtabiliyorsak, sizlerle birlikte olabiliyorsak onlara çok şey borçluyuz. Düşünün ki bir ulusu kurtaran şehitlerimiz sadece çeyrek somun ekmekle ve üzüm hoşafı ile bizlerin bugünlere gelmesini sağladılar. Ve biz de onları iyi anlamalıyız. Bugün bu ülke nasıl kuruldu ve o ruh nasıldı, bunları daha iyi anlama ve anlamlandırma günüdür. Ülkemizin çok zor günler geçirdiği bu günlerde ve şehitlerimizi tekrardan sahip çıkabilmek adına bu etkinliği Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları olarak gerçekleştiriyoruz. Hepinizi saygıyla selamlarken aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.



Basın açıklamasının ardından CHP Bornova İlçe Gençlik Kolları, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara üzüm hoşafı ve çeyrek somun ekmek dağıttı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.