Dolar 34,2114
%0.09
Euro 37,9035
%-0.5
Altın 2.925,830
%1.03
Bist-100 9.360,00
%-3.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli gövde gösterisi yaptı: 1000 kişi CHP’ye katıldı

CHP Çiğli gövde gösterisi yaptı: 1000 kişi CHP’ye katıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'inde katıldığı törende Çiğli İlçe Örgütü yaklaşık 1000 kişiye rozet taktı.

  • Ege Postası
  • 06.10.2012 - 15:32

EGE POSTASI/HABER SERVİSİ: CHP Çiğli İlçe Örgütü gövde gösterisi yaptı. CHP’ye üye olan yaklaşık 1000 kişiye rozet takıldı.  Elit Düğün Salonu’nda düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Çiğli Belediyesi Meclis Üyeleri Başak Tülay Çiftçi ve Kurtcebe Noyan'a parti rozetlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin taktı.

 ENGİN: HADİ ORDAN

 İzmir İl Başkanı Ali Engin, her geçen gün büyüdüklerini ve partiye yeni katılan isimler ile güçlendiklerini belirtirken, Büyükşehir Davası ekseninde hükümete yüklendi. Engin konuşmasında şunları söyledi; “Milletvekili  seçiminde AKP İzmir’i fethetmek için iki bakanını buraya yolladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne  dava açıldı. Telefonlar dinlendi. Soruşturmalar başlatıldı. Sonunda ne oldu o davlardan bir şey çıkmadı. AKP’nin bu tuzağı boş çıktı.CHP il kongresi ve Kurultay’dan sonra bizim için kavga edecekler denildi. Yanıldılar. Burada gördüğünüz gibi değil bölünmek küçülmek kavga etmek yok. Sürekli gelişiyoruz. Birbirimizi güçlendiriyoruz. Bundan sonra yerel seçimlere gidiyoruz. Ben yerel seçimlerde tekrar İzmir’de güçlü bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Herkesle kucaklaşacağız. Çünkü CHP ülkeyi kuran partidir. Biz bunu başaramazsak kimse başaramaz. Mutlaka başaracağız. AKP’ye de şunu diyoruz ‘hadi ordan’ “

 GÜLTEKİN: EMİN ADIMLAR İLE YÜRÜYORUZ

 CHP’ye yani katılan isimler ile birlikte daha da güçlendiklerini ifade eden Çiğli CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, partiye yeni katılanlara hedeflerinin anlattı ve şöyle dedi; “Çiğli’de 15.000 hedefine  ulaşmak için emin adımlarla gidiyoruz. Çiğli’de demokratik ve hiç durmadan çalışarak sessiz çoğunluğu partimize taşıyacağız. Barışın dayanışmanın partisi olacağız”

 SOLAK: EL ELE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

 Kavgaya değil birleşmeye büyümeye ihtiyaçları olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayana Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, “Hep beraber hedefimiz için el ele çalışmak zorundayız. Hedefimiz iktidar. Yerelde ve genel de iktidar olmak. Genel Başkanımız  Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapana kadar bu yola hizmet edeceğiz” dedi.


ALİ ENGİN VİDEO:



METİN SOLAK VİDEO
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.