Dolar 34,0236
%-0.11
Euro 38,0234
%0.31
Altın 2.827,850
%0.89
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İlçe Başkanının Aracına Silahlı Saldırı: Tutuklama Kararı!

CHP İlçe Başkanının Aracına Silahlı Saldırı: Tutuklama Kararı!

İzmir’de CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın evinin önünde park halindeki aracına düzenlenen silahlı saldırının ardından gözaltına alınan iki kişi tutuklandı. Şüphelilerin, saldırıyı gerçekleştirme sebebi ise gündeme bomba gibi düştü!

  • Ege Postası
  • 02.09.2024 - 21:54

Olay, Sekiz Eylül Mahallesi’nde önceki gece yaşandı. CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, evinin önünden gelen silah sesleriyle irkildi ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, Yılmaz’ın aracına 6 kurşunun isabet ettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemelerde 12 boş kovan bulundu.

Saldırganlar CHP’li Belediyede Çalışıyordu!

Polis, titiz bir teknik ve fiziki takip çalışmasının ardından saldırının failleri olarak E.Ç. (36) ve A.Y. (35) isimli şahısları tespit etti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İşten Çıkarılmanın Hesabı Silahla mı Soruldu?

İlginç bir detay daha ortaya çıktı: Saldırganların, CHP’li Kemalpaşa Belediyesi’nde çalıştıkları ve yaklaşık bir ay önce işten çıkarıldıkları öğrenildi. Bu durum, saldırının arkasında işten çıkarılmanın yarattığı bir husumet olup olmadığı sorusunu gündeme taşıdı.

Ahmet Yılmaz’a yönelik gerçekleştirilen bu saldırı, sadece ilçeyi değil, İzmir’in siyasi gündemini de sarsmış durumda. Bu olay, siyasetin gölgesinde yaşanan gerilimlerin ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.