Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Serter'den Ankara'ya sürpriz çıkarma!

CHP İzmir İl Başkanı Serter'den Ankara'ya sürpriz çıkarma!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Serter, Kılıçdaroğlu'na sonuçlarla ilgili rapor verdi, İzmir Örgütü’nün Lider'e desteğini sözlü olarak deklare etti. CHP İl Başkanı Serter'den Ankara'ya sürpriz çıkarma

  • Ege Postası
  • 05.11.2015 - 09:54
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Ankara’ya sürpriz bir çıkarma yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NA İZMİR MORALİ
Türkiye genelinde istediği sonucu alamayan CHP’de hedefteki isim Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, İzmir morali geldi. CHP'nin  açık ara birinci parti çıkıp, vekil sayısını 2 arttırdığı İzmir'de, İl Başkanı Bedri Serter Ankara'ya giderek aynı zamanda İzmir'den vekil seçilen Kılıçdaroğlu'na hem sonuçlarla ilgili rapor verdi hem de örgütün desteğini deklare etti.


"Serter, Balbay'ı telefonla aradı: Vefasızlık yapma"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

RAPOR VERDİM DESTEĞİ İLETTİM!
Kılıçdaroğlu'yla 45 dakika süren görüşmesiyle ilgili  Ege Postası’na bilgi veren Serter, “Ankara’ya gittim. Genel Başkan’a raporlarımı sundum… Genel Başkanımız İzmir’de alınan sonuçtan memnun…Örgüte teşekkür etti. İzmir’den mutlu olduğunu dile getirdi. Özellikle helikopterle seçim gezimiz çok konuşuluyormuş. Seçim döneminde bize verdiği destekten dolayı İzmir Örgütü adına da ben teşekkür ettim. İzmir Örgütü’nün kendisinin arkasında olduğunu Genel Başkanımıza deklare ettim. Bazı partili arkadaşlarımızın 1 Kasım sonrası çıkışlarını tasvip etmediğimizi söyledim. Kongre sürecine girdik. Bunları konuştuk. Ocak sonu Şubat başı gibi kurultay düşünülüyor” dedi.

GÜMRÜKÇÜ’DE ANKARA’DA!
Öte yandan Serter dışında Ankara’da sürpriz bir isim daha vardı. İsmi il başkan adayları arasında geçen Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün de Genel Merkez’de bir dizi temaslarda bulunduğu öğrenildi. Gümrükçü'nün alınan sonuçlarla ilgili Genel Başkan Yardımcılarına bilgilendirme yaptığı ve kongre sürecine yönelik fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.