Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de STK haftası

CHP İzmir'de STK haftası

CHP İzmir İl Başkanlığı Cuma akşamı yaklaşık 2 bin kişinin katılacağı birlik ve dayanışma yemeği düzenleyecek. Cumartesi ise ‘CHP Kooperatifler ile buluşuyor’ adı altında etkinlik düzenleyecek.

  • Ege Postası
  • 14.11.2012 - 14:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu iki gün boyunca yoğun ve başarılı geçen bir programda ağırlayan ve ses getiren CHP İzmir İl Örgütü’nü önümüzdeki Cuma ve Cumartesi gününü de yoğun bir şekilde geçirecek. CHP İzmir İl Başkanlığı Cuma akşamı yaklaşık 2 bin kişinin katılacağı birlik ve dayanışma yemeği düzenleyecek.  Fuar Atlas Pavyon’da gerçekleşecek yemekli toplantıya milletvekillerinden, belediye başkanlarına, meclis üyelerinden kanaat önderlerine kadar yaklaşık 2 bin kişi davet edildi.Cumartesi ise ‘CHP Kooperatifler ile buluşuyor’ adı altında etkinlik düzenleyecek. Bademler Köyü’nde saat 12’de başlayacak etkinliğe CHP İzmir İl Yönetimi, ilçe başkanları, milletvekillerinin yanı sıra STK’lar ve üretici birlikleri katılacak.

FUAR’DA 2 BİN KİŞİLİK YEMEK
CHP İzmir İl Başkanlığı bünyesinde partililer birlik ve beraberlik yemeği adı altında bir araya gelecek. 16 Kasım akşamı Fuar Atlas Pavyon’da gerçekleşecek yemekli toplantıya milletvekillerinden, belediye başkanlarına, meclis üyelerinden kanaat önderlerine kadar yaklaşık 2 bin kişi davet edildi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve yöneticilerin göreve gelişlerinin 6’ıncı ayı nedeni ile düzenlenecek organizasyonda örgütün moral ve motivasyonu üst düzeyde tutmak, birlik ve beraberliği ön plana çıkartmak amaçlanıyor. Yerel seçim sürecinde kentin kanaat önderlerinin fikirlerinden yararlanmak isteyen CHP İzmir İl örgütü kentteki tüm STK başkanlarına davetiye gönderip toplantıya çağırdı.

KOOPERATİFLER VE KÖYLÜ İLE BULUŞACAKLAR
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 2012 yılını “Uluslararası Kooperatifler Yılı” (UKY) olarak ilan edilmesi nedeniyle CHP İzmir İl Başkanlığı 17 Kasım Cumartesi günü ‘CHP Kooperatifler ile buluşuyor’ adı altında etkinlik düzenleyecek. Bademler Köyü’nde saat 12’de başlayacak etkinliğe CHP İzmir İl Yönetimi, ilçe başkanları, milletvekillerinin yanı sıra STK’lar ve üretici birlikleri katılacak. CHP burada kooperatifler ile bir araya gelerek sorunları dinleyecek birlikte hareket etme noktasında fikir alışverişinde bulunacak. Ayrıca köylü ile de bir araya gelecek olan CHP tespit edilen sıkıntıları vekiller aracılığı ile dile getirecek.

ENGİN: İKİ GÜZEL ORGANİZASON YAPACAĞIZ
Cuma ve Cumartesi günü CHP İzmir olarak iki güzel ve başarılı organizasyona imza atacaklarını belirten İl Başkanı Ali Engin“Fuar'daki birlik ve dayanışma yemeği  hem bir yemek organizasyonu hem de toplantı olma özelliği taşıyor. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı yemekli bir toplantı yapmamıştık. Örgütümüzden kentin kanaat önderlerine kadar bir çok ismi davet ettik.Güzel bir akşam olacağını düşünüyorum” dedi. Birlik ve dayanışma yemeğinin sabahı Bademler’e örgüt olarak çıkarma yapacaklarını söyleyen Engin, “ 2012 yılını 'Uluslararası Kooperatifler Yılı' (UKY) olarak ilan edilmesi nedeniyle kooperatifler ile buluşacağız. Bu esnada köylüler ile de bir araya gelme fırsatı bulacağız. Bademler kooperatifçilik bilincinin yüksek olduğu geliştiği bir yer. İyi ve başarılı bir organizasyon olacak” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.