Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Yüksel'den kurultay savunması!

CHP İzmir'de Yüksel'den kurultay savunması!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, kurultay sonrası ilk kez toplandı. Toplantıda İl Başkanı Alaattin Yüksel'in, kurultayda PM'ye ve YDK'ya önerdiği ancak tabanda tepki gören isimler için kendini savunduğu öğrenildi. Öte yandan İl eski Başkanı Bedri Serter ve yönetimi tarafından tedbirli olarak disipline sevk edilen Hasan Nebi'nin il başkanlığını mahkemeye verdiği öğrenildi. İl yönetim kurulu toplantısında gündem kurultay

  • Ege Postası
  • 21.01.2016 - 20:08
EGE POSTASI - CHP İzmir'de haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti.

İl Başkanı Alaattin Yüksel başkanlığında gerçekleşen toplantıda Kemalpaşa'da belediyeden işçi çıkarılması, Balıklıova'daki yıkım krizi, mültecilerin durumu ve mahkemeye taşınan Kemalpaşa İlçe Kongresi konularının dışında, geçtiğimiz haftasonu yapılan kurultay masaya yatırıldı.

Parti Meclisi ve YDK için İzmir'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer alan isimlere yönelik tabandan tepki gören İl Başkanı Yüksel'in toplantıda kendisini savunduğu öğrenildi.

PM'ye Mustafa Moroğlu, Sevda Kılıç, Kazım Umdular ve Ali Yiğit ile YDK'ya Şehrazat Mercan ile Mahir Polat gibi isimleri öneren Yüksel'in toplantıda örgütün eğilimi sonrası çıkan isimleri Kılıçdaroğlu'na önerdiğini dile getirdiği ifade edildi. .

EĞİLİMDEN ÇIKANLARI ÖNERDİM
Yüksel'in toplantıda “ Hem izmir'de hem Ankara'da toplantı yaptım. Örgütün eğilimini aldım. Telefonla isimleri sordum. Bu eğilimde öne çıkan isimleri kendi görüşümüde katarak Genel Başkan'a ilettim. Daha ne yapayım. Tele-ankette çıkan sonuç not defterimde yer alıyor. Vekillerle ilgili benim tasarrufumun olmayacağını da zaten toplantılarda ifade etmiştim" dediği öğrenildi. 

NEBİ MAHKEMEYE VERDİ!
Öte yandan il kongresi öncesi adaylığını açıklayan ancak İl eski Başkanı Bedri Serter ve yönetimi tarafından tedbirli olarak disipline sevk edilen Hasan Nebi'nin il başkanlığını mahkemeye verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.