Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de komisyondan sandık sorumlularına 3 önemli talimat!

CHP İzmir'de komisyondan sandık sorumlularına 3 önemli talimat!

CHP İzmir’de seçmenle birebir iletişim kuran sandık çevresi sorumlularına il bünyesinde kurulan komisyondan üç önemli talimat geldi.

  • Ege Postası
  • 13.12.2013 - 12:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 2014 yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi, seçmene yüz yüze ulaşmak için 'SÇS' (Sandık Çevresi Sorumlusu) sistemini kurarken, sistem sayesinde sorumlular sandığa ilişkin tüm bilgilere internet ortamından, cep telefonundan bile ulaşabilecek.

CHP İzmir’de sandık çevresi sorumlularına sandık bilgi kartları ulaştırılmaya başlanırken, "Sandık Çevresi Sorulularına” yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kartların sorumlulara ulaştırılmaya başlanmasının ardından düğmeye basan CHP İzmir İL Başkanlığı’nda bir yandan parti eğitmenleri sorumlulara eğitim verirken, bir yandan da Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, İl Sekreteri Sevda Kılıç, İl Başkan Yardımcıları Ceyhan Kayhan, Altan İnanç, Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir ve il yöneticisi Ercan Çınarlı’dan oluşan komisyon ilçelerde sandık sorumlularıyla toplantılar yapıyor.

YENİ NAKİL OLANLARA ULAŞIN

CHP İzmir İl Başkanlığı, komisyon aracılığıyla sandık çevresi sorumlularına üç önemli talimat verdi. Türkiye’nin en fazla göç alan şehirlerinin başında gelen İzmir’de CHP İl Başkanlığı kente yeni göç eden vatandaşların ikametgah adreslerini sorumlulara teslim etti. İl Başkanlığı yeni nakil olan seçmenlerin takibinin yapılarak ikamet ettikleri mahallelerde sandık çevresi sorumlularınca ziyaret edilmesi talimatını verdi. Sorumlulardan , kente yeni gelen vatandaşlara, partinin misyonu vizyonu, faaliyetlerinin yanı sıra o ilçedeki belediyenin projelerinin anlatılması istendi.

LİSTELERDE YER ALMAYANLARIN KAYITLARININ YAPILMASINI SAĞLAYIN


CHP İzmir İl Başkanlığı ayrıca Genel Merkez tarafından İl’e gönderilen seçmen listelerinde geçmişte oy kullanan bazı seçmenlerin, son seçmen kütüklerindeki listelerde yer almadıkları tespit etti. Sandık çevresi sorumlularına ‘listelerde yer almayan seçmenlere ulaşın, seçmen kütüklerine kayıtlarının yapılmasını sağlayın’ talimatı verdi.

TANITIM VE ANKET YAPIN

Sandık çevresi sorumlularına sorumlu oldukları sandıkta oy kullanacak seçmenlerle, seçim olsun ya da olmasın, sürekli iletişimde bulunmaları, çeşitli tanıtımlar ve anketler yapmaları ve bu anketlerin sonuçlarını da sistem üzerinden Genel Merkez ile paylaşmaları istendi.

KAYHAN: SİSTEM
 SORUMLULARIMIZIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, “SÇS partimiz açısından çok önemli bir sistem. İlçelerde bilişim sorumlularımız bu sistemi anlatıyor. Sandık çevresi sorumlularımızın bilgili teknolojisiyle çalışmasını sağlayan sistem işlerini kolaylaştırıyor. Sorumlular bu sayede seçmene daha kolay ulaşacak. Bilgi teknolojisiyle de devamlı bilgi akışı sağlanacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.