Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Işık : Kamu hakkı yenmektedir

Işık : Kamu hakkı yenmektedir

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık son günlerde yerel seçim manevralarında öne çıkmak isteyen sayın Bayraklı Belediye başkanı Karabağ istismara dayalı siyasetine devam etmekte.Her hafta yeni bir skandal ile karşılaşan vatandaşlarımız bu haftada değerli muhtarlarımızın siyasete nasıl alet edildiğini göstermektedir. Verilen fotoğraftaki mutsuzluğu görmek çok çok önemlidir.

  • Ege Postası
  • 13.12.2013 - 11:26
İZMİR - Bayraklı'da ki bazı muhtar arkadaşlarımızın Ankara'ya Kılıçdaroğlu ile görüşmesini ayarlayanlar acaba kul hakkı yediler mi'
     Muhtar arkadaşlar Ankara'ya kendi temin ettikleri araçlarla mı gittiler'
    CHP genel Başkanına, yapılmayan hizmetleri ve önerilerini mi sundular yada evladı ve eşi dostu Belediyede çalıştığından sadece "bizim Başkan iyi çalışıyor" mu dediler.
     Bu ayarlama programa  devleti temsil ettiğinin farkında olup, katılmayan duyarlı muhtarlarımızıda kutluyor ve vicdani yönden takındıkları tavırdan dolayı Bayraklıdaki insanlarımızın gözünde daha da büyüdüklerini görmekteyiz.
     
      FRENİ PATLAMIŞ ARABANIN ŞÖFÖRÜ KARABAĞ

     Bayraklı Belediye Başkanı sayın Karabağ parti içindeki çekişmelerden sıyrılmak için, kendi partililerin açıklarını araya dursun, bu seçimlerde MHP Bayraklı teşkilatı olarak Karabağ'ı kendimize inşallah rakip olarak görmek isteriz.
     Geçen hafta alevi kardeşlerimiz üzerinden yaptığı istismar siyasetini bu hafta muhtarlar üzerinden yapması ve bunu sürdürmesini tam bir ORTA OYUNU olarak görmekteyiz.
     Kendisi başkanlığı bıraktığında eğer İzmir'de yaşama yüzünü bulursa mutlaka Belediyemizin tiyatro kısımında önemli bir görev teklifi yapacağımızdan emin olsun. Bizim sözümüz sözdür. Sayın Karabağ'ın yapacağı en iyi iş yıllardır oynadığı ve oynattığı tiyatro sahnelerini iyi bilmesidir dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.