Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de nefesler tutuldu!

AK Parti İzmir'de nefesler tutuldu!

AK Parti İzmir Teşkilatı'nda büyük gün geldi çattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün) Karşıyaka Arena'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Büyükşehir adaylığını açıklayacak. Parti kulislerinde Bakan Yıldırım dışında vekiller İlknur Denizli 'nin Konak, Hamza Dağ'ın da Bayraklı Belediye Başkan adaylığının Başbakan tarafından açıklanacağı ağırlık kazandı.

  • Ege Postası
  • 12.12.2013 - 17:52
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Karşıyaka Arena’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak  açıklayacak. Erdoğan İzmir’in yanı sıra Aydın, Denizli, Manisa, Uşak, Isparta, Burdur, Osmaniye, Kars, Kilis, Karaman ve Tunceli illerinin adaylarını kamuoyuna açıklayacak.

İDDİALARI DOĞRULAR NİTELİKTE GELİŞMELER VAR
Hafta başında parti kulislerine Bakan Yıldırım’ın, “Taşın altına elimi sokuyorum. Bu süreçte kimse görevden kaçmayacak. İlknur Denizli Konak, Hamza Dağ da Bayraklı’ya aday olacak” dediği bilgisi düşmüş, her iki vekilin de Başbakan Erdoğan tarafından İzmir’de aday olarak açıklanacağı öne sürülmüştü.

AK PARTİ'DE 2 VEKİL ADAYLIK YOLUNDA-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

DAĞ VE DENİZLİ GELİYOR

AK Parti İzmir Teşkilatı’nda tüm hazırlıklar tamamlanırken, Dağ ve Denizli’nin de Başbakan Erdoğan ile birlikte kente gelecek olması heyecan yaratttı. İki isminde adaylığının kesinlik kazandığı öne sürülürken, bütçe görüşmeleri nedeniyle Ankara’da kalan bir çok vekilin aksine iki vekilinde kente gelip aday tanıtım toplantısında bulunacak olması kulisleri hareketlendirdi. Başbakan'ın Bakan Yıldırım'ın adaylığını açıkladıktan sonra   Dağ ve Denizli’nin de adaylıklarını sürpriz yaparak açıklayacağı iddia edildi. Denizli ve Dağ dışında eski Kültür ve Turizm Bakanı İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay da İzmir’e gelecek.


FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bu arada Milletvekili Denizli’nin son günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Adı Konak Belediye Başkan adaylığı için ağırlık kazanan Denizli, Facebook’taki kişisel sayfasında son günlerde kapak fotoğrafı olarak koyduğu kareler manidar karşılandı. 27 Kasım’da Konak’ın simge yerlerinden Pasaport’un fotoğrafını kapak yapan Denizli, 5 Kasım’da Konak Meydanı’nın fotoğrafını paylaştı. Denizli son olarak ise yine Konak’ta yer alan kentin önemli merkezlerinden Gündoğdu Meydanı’nı Facebook sayfasında kapak fotosu yaptı. Partililer ve vatandaşlar Denizli’nin paylaştığı fotoğraflarını beğenirken, fotoğrafların altına ‘Konak inşallah hak ettiği hizmeti alacak’ yorumları yazıldı.

ADAYLIK SİNYALİ
Denizli’nin, belediye başkan adaylığı için isminin ağırlık kazandığı ancak net bir açıklama yapmadığı Konak’la ilgili son günlerde fotoğraf paylaşması ‘Denizli Konak adaylığına yeşil ışık yaktı’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.