Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de yeni bağış sistemi: Mail Order

CHP İzmir'de yeni bağış sistemi: Mail Order

CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçim sürecinde nakit sıkıntısı yaşanmaması için Mail Order sistemini hayata geçiriyor. Yeni bağış sistemi ile birlikte, yıllık verilecek otamatik talimatlar ile ay boyunca kişi başı 30 liradan başlayacak miktarlar otomatik olarak İl Başkanlığı’nın hesabına geçecek.

  • Ege Postası
  • 22.01.2013 - 16:33
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Rıfat Nalbantoğlu'nin il başkanlığı döneminde yerel seçim süreci geçiren parti 575 bin TL borçlanmış, Tacettin Bayır döneminde yapılan çalışmalar sonrası borç yaklaşık 150 bin TL'ye kadar eritilmişti. Göreve geldikten sonra borcu her geçen gün eriten İl Başkanı Ali Engin, borcun tamamının sıfırlanması ve yerel seçim sürecinde nakit sıkıntısı yaşanmaması için Mail Order sistemini hayata geçiriyor. Yeni bağış sistemi ile birlikte, yıllık verilecek otamatik talimatlar ile ay boyunca kişi başı 30 liradan başlayacak miktarlar otomatik olarak İl Başkanlığı’nın hesabına geçecek.

İKİ AYDIR ÜSTÜNDE ÇALIŞILIYORDU
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, göreve gelir gelmez nakit krizini üyelerle çözmeye karar vermiş ve bu doğrultuda "Bir katkı da sen koy" adıyla başlatılan bağış kampanyası çerçevesinde partinin üyelerine parti kasasına maksimum biner liralık katkı yapması çağrısında bulunmuştu. CHP İzmir İl Başkanlığı yerel seçim sürecinde nakit sıkıntısı yaşamamak ve daha iyi bir seçim kampanyası yapmak için iki aydır üzerinde çalıştığı Mail Order sistemini başlatıyor. Kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sağlayan bir sistem olan Mail Order, sadece kişinin onayı ile kredi kartı kullanarak ödeme yapılmasını sağlıyor. İlk önce CHP İzmir Milletvekilleri ve il yöneticilerine dağıtılan mail order formlarını dolduranlar kredi kartından her ay belirtilen rakamın çekilmesine izin vermiş olacak.

ENGİN: 2 BİN KİŞİYİ HEDEFLİYORUZ
Sistem hakkında bilgi veren İl Başkanı Engin, “ Yerel seçim sürecindeyiz. Göreve başladığımızda 150 bin TL’lik bir borç vardı. Bunu sıfırladık ancak nakit para sıkıntısı yaşamak istemiyoruz. Daha iyi bir seçim kampanyası dönemi geçirmek, partiyi borçsuz ve kasasında para olacak şekilde yürütmek aynı zamanda partinin mali yükünü sadece belirli kişilerin üstüne yıkarak değil tabana yayarak dağıtmak istediğimizden bu sistemi uygulayacağız. Yaklaşık 2 bin kişiyi hedefliyoruz. Bu kişiler vekillerimiz, il yöneticilerimizin dışında ilçe başkanları, belediye başkanları, yöneticiler ve üyelerimiz arasından sadece gönüllü olacak isimlerden oluşacak. 12 ay boyunca 30 lira’dan başlayacak ve üyemizin kendi bütçesine göre yükselteceği rakamlardan oluşacak bağışlar kredi kartları aracılığıyla İl’e aktarılacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.