Dolar 34,2263
%-0.04
Euro 37,5888
%-0.11
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in genç kurultay delegesine büyük onur!

CHP İzmir'in genç kurultay delegesine büyük onur!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı ve kurultay delegesi Banu Özdemir, ABD Dış İlişkiler Bakanlığı tarafından düzenlenen kadın liderlerin ve girişimcilerin güçlendirilmesi konulu "Women's Empowerment "programına katılmak üzere Türkiye'den aday gösterildi. Özdemir, Şubat ayı başında Washington' da olacak, ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi, Amerikan Kongresi, Birleşmiş Milletler gibi bir çok kurum ve kuruluşları ziyaret edecek. CHP İzmir'in genç kurultay delegesine

  • Ege Postası
  • 08.01.2016 - 10:23
EGE POSTASI - CHP İzmir'in tanınmış genç siyasetçilerinden olan  İl Eski Başkan Yardımcısı ve kurultay delegesi Banu Özdemir,  ABD Dış İlişkiler Bakanlığı tarafından düzenlenen kadın liderlerin ve girişimcilerin güçlendirilmesi konulu "Women's Empowerment "programına katılmak üzere Türkiye'den aday gösterildi.

20 GÜN KALACAK!
ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi, Amerikan Kongresi, Birleşmiş Milletler gibi bir çok kurum ve kuruluşları ziyaret edecek olan genç siyasetçi Şubat ayı başında Washington' da olacak ve tüm masrafları ABD Dış İşleri Bakanlığı tarafından karşılanacak. Özdemir Amerika’da 20 gün kalacak. Program 7-27 Şubat arası sürecek.

CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı olan Özdemir, 20 Aralık 2015 tarihli CHP İzmir İl Kongresi'nde Kurultay Delegesi adayı olmuş, kadın ve gençlik kotası sebebiyle listeyi delerek seçilmeyi başarmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.