Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in sancılı ilçesinde danışman bombası!

CHP İzmir'in sancılı ilçesinde danışman bombası!

Son yerel seçimlerde CHP'den Tire Belediye başkan aday adayı olan Zeytinova Eski Belediye Başkanı Ali Doğu, CHP'li Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli'nin danışmanı olarak göreve başladı. CHP İzmir'in sancılı ilçesinde

  • Ege Postası
  • 17.06.2016 - 18:23

SERCAN AVCI / EGEPOSTASI - Belediye ve CHP İlçe Örgütü arasında uyum probleminin yaşandığı Bayındır'da CHP'li Belediye Başkanı Ufuk Sesli'den sürpriz bir hamle geldi. Kapanan belde belediyeleri arasında yer alan Zeytinova'nın CHP'li Eski Belediye Başkanı Ali Doğu, Sesli'nin danışmanı olarak belediyede göreve başladı.

KOCAOĞLU'NUN TALİMATI MI'

Doğu'nun, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun talimatıyla görev almaya başladığı ve belediye çalışmalarında Sesli'ye yardımcı olacağı öne sürüldü. Doğu'nun Sesli ve ilçe örgütü arasında köprü görevi üstlenmesi bekleniyor. Ali Doğu'nun danışman olarak göreve başlaması ilçe örgütünde rahatsızlık yarattığı gelen bilgiler arasında. Belediye Başkanı Sesli ve İlçe Başkanı Behzat Aydilek, uzun süredir problem yaşarken, Aydilek istifanın eşiğinden dönmüştü.

Doğu, son yerel seçimlerde Tire'den belediye başkan aday adayı olmuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.