Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir takvimi görüştü... İşte ilçelerin kongre tarihleri

CHP İzmir takvimi görüştü... İşte ilçelerin kongre tarihleri

CHP İzmir İl Başkanlığında kongre takvimi konulu ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi. 23 ilçenin kongre tarihi belirlenirken, 7 ilçe için tarih bekleniyor. İzmir merkezde ilk ilçe kongresinin Konak’ta yapılacağı öğrenildi. CHP İzmir takvimi görüştü

  • Ege Postası
  • 24.10.2017 - 15:43

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığında delege seçimlerinin sona ermesinin ardından ilçe ve il kongrelerinin koordinasyonu için ilçe başkanları toplandı. İl Başkanı Asuman Ali Güven’in toplantıda delege seçimleri sürecinin İzmir’de olumlu geçtiğini ifade ederek ilçe başkanlarından kongre sürecinde de birleştirici bir rol üstlenmelerini istediği öğrenildi.

Ayrıca toplantıda ilçelerin kongre takvimini belirlemesi için görüşmeler yapılırken, 30 ilçenin 23'ünde kongre günleri belirlendi. İlk kongrenin metropol ilçe Konak’ta yapılacağı ifade edildi. Urla'nın da aynı günlerde kongresini tamamlayacağı öğrenildi. Kongre sürecinde ayrıştırmadan birlik içinde çalışmalar sürdürülmesi mesajları verildi.

İZMİR HAZIR MESAJI

Toplantı sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Parti Grup toplantısında yaptığı erken genel seçim çağrısı da gündeme getirilerek bu konuda İzmir’in her türlü konuda hazırlıklı olduğu ifade edildi.

DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

İl Başkanı Asuman Ali Güven toplantı sonunda yaptığı açıklamada “Önümüzdeki süreçte ilçe başkanlarımızın birleştirici bir dönem geçirerek mümkünse tek listeli bir şekilde kongrelerini tamamlamalarını temenni ettik. Gündeme dair görüşmeler yaptık. İlçe başkanlarımıza delege seçimleri süreci için teşekkür ediyorum. Şimdi de kongre sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için çalışacağız. Tarihler belirleniyor 26 ilçenin tarihleri neredeyse kesinleşti. 4 ilçe de sürece göre kongre tarihlerini belirleyecek. Genel Başkan’ın Grup Toplantısı’nda yaptığı erken seçim çağrısını da değerlendirdik. Bizim İzmir il yönetimi ve ilçe yönetimleri olarak kongrelerde birlik olup daha güçlü yapılanarak her daim hazır olduğumuz genel seçimlere daha güçlü bir şekilde katılacak kadroları oluşturma fırsatımız doğdu, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.

KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI

İzmir'de 45 günde bin 200 mahallede oy kullanan 146 bin CHP üyesi, 8 bin 165 delegeyi seçti. CHP şimdi delegelerin önüne ilçe yönetimlerini belirlemesi için yeniden sandık koyacak. Kasım ayında başlayacak ilçe kongreleri 10 Aralık'ta tamamlanacak. Aralık ayı sonunda il kongresi yapılacak.

İzmir'de 30 ilçenin 23'ünde kongre tarihleri şöyle açıklandı:

"26 Kasım Urla

29 Kasım Karaburun,

2 Aralık Bayındır, Seferihisar, Menderes

3 Aralık  Bornova, Güzelbahçe, Kınık, Ödemiş

5 Aralık Dikili, Tire

7 Aralık Torbalı

9 Aralık Menemen Kemalpaşa, Karabağlar, Selçuk, Aliağa

10 Aralık Balçova, Bayraklı, Bergama, Foça, Karşıyaka,  Narlıdere"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.