Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den Ankara’ya ‘Genç’ çıkarma

CHP İzmir’den Ankara’ya ‘Genç’ çıkarma

İzmir CHP'de il ve ilçe örgütlerinde görev yapan 10 genç, Ankara’ya çıkarma yaptı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşup siyasi fikir ve beklentilerini paylaştı. DİSK’in Ege Bölgesi'ndeki tek kadın şube başkanı Emine Yılmaz’a, Kılıçdaroğlu parti rozeti taktı. Kılıçdaroğlu ile buluştular, 'önseçim' istediler

  • Ege Postası
  • 05.10.2016 - 14:23

EGEPOSTASI – İzmir CHP’den 10 kişilik genç ekip, Başkent’e çıkarma yaptı. Ankara’da Anıtkabir ziyaretiyle güne başlayan gençler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Erdoğan Toprak'ın ev sahipliğinde TBMM’de grup toplantısını takip etti, liderleriyle buluştu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partili gençlerden, DİSK’in Ege Bölge’deki tek kadın şube başkanı Emine Yılmaz’a parti rozeti taktı.

İzmir CHP'de Kurultay Delegesi Banu Özdemir, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Deniz Aydoğan, Konak Belediye Meclis Üyesi Kemal Özdönmez, Buca Belediye Meclis Üyesi Özgür Koç, Foça İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Gürbüz, Balçova İlçe Yöneticisi Kerim Özgün Bolak, İl Delegesi Özkan Tice, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Yeşiltepe, Gençlik Kolları eski İlçe Yöneticisi Şahin Çalı, DİSK Genel-İş 6. No'lu Şube Başkanı Emine Yılmaz topluca Ankara’ya gitti.

Gençler önce Anıtkabir’i ziyaret etti daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Erdoğan Toprak ile bir araya gelerek TBMM’ye geçti. İzmirli gençler burada  grup toplantısını takip etti, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinleyip onunla daha sonra makamında bir araya geldi, yerel ve genel siyaset üzerine konuştu.

ÖNSEÇİM İSTEDİLER

Partili gençler hem yerel seçimelrde hem de genel seçimler de adaylık noktasında Kılıçdaroğlu'ndan 'önseçim' istedi. 

Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İzmir'i yakından takip ettiğini, gençlere ve kadınlara partinin iktidar olması için çok iş düştüğünü söyledi. 

KADIN SENDİKACIYA ROZET 

Kılıçdaroğlu, gençler arasında yer alan DİSK Ege Bölge’de tek kadın şube başkanı olan Emine Yılmaz’a rozet taktı.

Partili gençler  daha sonra genel merkeze geçti, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile bir araya geldi. 10 kişilik ekip bütün ziyaretlerde yerel ve genel siyasete ilişkin fikir ve beklentilerini aktardı.

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı ve kurultay delegesi Banu Özdemir ziyaretle ilgili şunları söyledi:

İZMİR CHP'NİN TÜRKİYE'YE AÇILAN PENCERESİ

"İzmirin farklı ilçelerinde görev yapmış ve yapmakta olan genç dostlarımızla birlikte genel ve yerel siyasete ilişkin fikir alışverişinde bulunmak üzere Ankara'daydık. Ev shipliğimizi Genel Baskan Başdanımanı sayın Erdoğan Toprak yaptı. Kendisiyle 3 saate yakın verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Genel başkanımıza yaptığımız ziyarette İzmir'in CHP'nin Türkiye'ye açılan penceresi olduğunun önemini vurguladık. 30 ilçede yerel iktidar olmak için süre farketmeksizin ilçelerimizde çalışmalara devam ettiğimizi ilettik. Türkiye'nin kurtuluşunun CHP iktidarı olduğunu, bu anlamda biz gençlerin bu sorumluluğun farkında olarak her daim çalışacağımızı söyledik.Genel başkanımız partimiz dışında bulunan insanların partiye katılımı konusundaki önemi vurgulayınca aramızda DİSK Ege Bölgesi'nin tek kadın şube başkanı olan sevgili Emine'nin bulunduğunu soyledik ve genel başkanımız kendisine partimizin rozetini taktı.CHP ailemize sendikal faaliyetlerde mücadele veren arkadaşımızı kazandırmanın mutluluğunu da yaşamış olduk. Ardından Örgütlenmeden Sorumlu Genel Baskan Yardımcımız Sn. Tekin Bingöl'ü ziyaret ederek , İzmir ile ilgili beklentilerimizi ve fikirlerimizi paylaştık.Parti programı ve parti tüzüğünü içselleştirmiş, seçmende karşılık bulunan adayların, sandık örgütlenme modelinin seçim sürecinde İzmir için ne kadar önemli oldugunu vurguladık. Yol arakdaşlarımızla gercekleştirdiğimiz bu Ankara programımıza değerlerine her daim sahip çıkmakla yükümlü olduğumuz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret ederek başladık, mozelesine çiçek koyarak sözümüzü verdik.Ziyaretlerimize devam etmeyi düşünüyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.