Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da birlik gecesi

CHP Karşıyaka'da birlik gecesi

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü yemekli toplantıda bir araya geldi. Yerel seçim sürecinde çalışma programının anlatılması ve dayanışma özelliği taşıyan organizasyona İzmir İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkan Adnan Alabay, ilçe ana kademe yöneticileri ile ilçe örgütünün kurduğu komisyonların başkanları ve üyeleri katıldı.İl Başkanı Engin, siyasetteki çabalarının gelecek nesillere anlatacakları iyi hikayeler için önemli olduğunu söylerken küçük damlaların büyük okyanuslara dönüştüğünü unutmamaları gerektiğini belirtti.Çalışma tempolarının yüksek olduğunu ve kendilerine 24 saatin bile yetmediğini dile getiren İlçe Başkanı Alabay örgütten övgü ile söz etti.

  • Ege Postası
  • 04.12.2012 - 22:44
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP Karşıyaka İlçe Örgütü Kent Restoran’da bir araya geldi. Yerel seçim sürecinde çalışma programının anlatılması  ve dayanışma özelliği taşıyan yemekli toplantıya İzmir İl Başkanı Ali Engin, İlçe Başkan Adnan Alabay, ilçe ana kademe yöneticileri ile ilçe örgütünün kurduğu komisyonların başkanları ve üyeleri katıldı.İl Başkanı Engin ve İlçe Başkanı Alabay konuşmalarında birlik ve beraberlik vurgusu yaparken yerel seçim süreci ile ilgilide yapmaları gerekenleri anlattılar.



ENGİN: KEŞKE BU TABLO TÜM İLÇELERDE OLSA
Konuşmasına Karşıyaka üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “İyi ki hep beraberiz. İyi ki de Karşıyaka İzmir’in şampiyonu. Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Sekreterimizin Karşıyaka ziyaretinden sonra sohbet ettik. Karşıyaka’dan övgü ile söz ettiler.Özellikle kadınlarımızın çalışmaları özverileri takdir topluyor. Keşke bu birlik beraberlik tablosu bütün ilçelerimizde hatta illerimizde olabilse” dedi.



“KÜÇÜK DAMLALAR OKYANUS OLUR”
Partinin siyaset yapma kültürüne sahip olması gerektiğini belirten Engin, “ Yerel seçime kadar 20-30 bin yeni üyemize siyaset kültürü çerçevesinde partimizin tarihi ve ideolojik duruşunu anlatıyoruz. Katılanların çoğu iyi ki de katılmışım. Parti iyi yolda diyorlar” diye konuştu. Çabalarının hiçbir maddi menfaat beklentisi olmaksızın sürdüğünü ve sürmek zorunda olduğunu dile getiren İl Başkanı Engin, gelecek nesillere anlatacakları iyi hikayeler için çalışmaları gerektiğini söylerken küçük damlaların büyük okyanuslara dönüştüğünü unutmamaları gerektiğini belirtti. Engin yapmaları gerekenleri anlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü;” Türkiye’nin her yanından oy almamız gerek. Karşıyaka’da yüzde 75 alacağız. Bu hedef gerçekçi. Ancak yetmez ülkenin dört bir yanından oy almalıyız. Partimiz bu eksende 41 proje açıkladı. Araştırmalar da hükümetin en güçlü olduğu işler sağlık ve iç asayiş…Bunda teknolojinin de etkisi var tabiî ki. Hükümeti toplum bu alanlarda başarılı buluyor.Ancak maalesef göründüğü gibi değil. Geçmişte ANAP telefon getirdi bu ülkeye ama yıllar sonra unutuldu. Toplum yenilikler istiyor. Genç nesilin istekleri olacak. Bu istekleri iyi örgütlemeliyiz. Bu da bir siyaset. Yaparsak daha adil daha demokratik bir ülkede yaşayabiliriz. Özgürlüğün ve umudun ülkesini yaratabiliriz. Yaptığımız ülkemize ve çocuklarımıza karşı sorumluluğumuzdur”

“KÜSMEK YAKIŞMAZ”
Kırgınlıkların olabileceğini ancak partililerin birbirine küsmesinin hiçbir CHP’liye yakışmayacağının altını çizen Engin, “ Bazı şeyleri arkamızda bırakmalıyız. Kol kola daha büyük hedeflere ulaşmayı başarabiliriz. Tarihsel bir sorumluluğumuz var. 6 aydır il başkanı olarak mücadele ediyorum. Günde 15 saat çalışıyorum. 30 ilçeye de gidiyorum. Dileğim çabalarımızın sonuç vermesidir” dedi.

ALABAY: ÖRGÜTÜN HER KADEMESİ İLE BİRLİKTE YÜRÜYORUM
Yol haritalarını hazırladıklarını seçim startını verdiklerini belirten CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, “ Seçimlere 16 ay var biz şimdiden hazırız. Programlarımız bitti. Mahallerimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu tespit ettik. Örgütüm diri. Çok fedakar…14 bin üyemle, ana kadememle, Karşıyaka’nın tüm sokaklarında evlerin kapılarını tek tek çalacağız, CHP’yi anlatacağız. Genel merkezi ,il başkanlığı, büyükşehir ve ilçe belediyemiz ile uyum içinde çalışıyoruz, kol kola yürüyoruz. İlçe örgütümüz birlik beraberlik içinde… Kadın kolları çok iyi çalışıyor. İyi ki partimizde kadınlarımız var.Gençlerimiz durmadan çalışıyor.Sadece biz yaparız demedik. Örgütümün her kademesi ile birlikte yol alıyorum. Yönetim kurulum bana tam destek. Kararlarda oy birliği ile arkamda duruyorlar” dedi.

“HİZMET TİMLERİM İLE GURUR DUYUYORUM”

Halkın ihtiyaçlarını belirleyip çözümü ayaklarına götürmek için ilçe örgütü tarafından kurulan ve ‘hizmet timleri’ de denen eğitim, sağlık, hukuk ve çevre komisyonlarının çalışmaları ile parmak ısırttığını belirten Alabay, “Bir haftada bir çalışan komisyon istemedik. Her komisyon kendi branşlarında oluşursa daha verimli olur dedik. İlk önce eğitim komisyonumuzu kurduk.Ardından sağlık, hukuk ve çevre komisyonlarımızı kurduk. Adeta gölge kabine gibi çalışıyorlar. Komisyonlarda tecrübeli ve genç isimleri bir araya getirdik. Mükemmel bir şekilde çalışıyorlar. Hizmet timlerim ile gurur duyuyorum. İyi ki 
varlar” dedi.


“HEDEFİMİZ YÜZDE 75”
Çalışma tempolarının yüksek olduğunu ve kendilerine 24 saatin bile yetmediğini dile getiren Alabay, “ 25 saate talibiz. Biz aldığımız görevi sonuna kadar layıkı ile yerine getirme sözü verdik. Öncelikle hedefimiz yerel seçimlerde yüzde 75’lik oy oranı….Karşıyaka Belediye Başkanlığı CHP bayrağı taşıyordu bu bayrağı indirmeyeceğiz. Büyükşehir’deki CHP bayrağını indirmeyeceğiz. 2015 seçimleri en önemli viraj. Yerel seçimden sonra hiç durmayacağız. Önümüzdeki tüm seçimlere hazırız. Genel Başkanımız başbakan yapmak için çalışacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.