Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vekillerden ilçe başkanlarına adaylık uyarısı

Vekillerden ilçe başkanlarına adaylık uyarısı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binasında gerçekleşen ilçe başkanları toplantısına katılan vekillerin ilçe başkanlarına yerel seçim sürecinde "İlçelerinizde potansiyel adaylarsınız. Kendinizi şu aşamada ön plana atmayın. Partinin başarısı için çalışın" dedikleri öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2012 - 19:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti Aralık ayı ilçe başkanları toplantısı Salhane'deki bin 500 metrekarelik deniz manzaralı yeni lüks il binasında senato tipi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının sürpriz konukları İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema, Mehmet Tekelioğlu, Aydın Şengül ve Ali Aşlık oldu.

KENDİNİZİ ÖN PLANA ATMAYIN
Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda vekiller ve ilçe başkanlarının karşılıklı olarak çalışmalar hakkında fikir alışverişlinde bulunduğu öğrenildi. Vekillerin, ilçe başkanlarına belediyelerin yarım bıraktığı, hiç başlayamadığı projelerinin tespiti konusunda dikkatli ve iyi bir gözlem yapılması gerektiğini söyledikleri ifade edildi. Yerel seçim sürecinin konuşulduğu toplantıda vekillerin ilçe başkanlarına “Adaylık süreci gündeme geldiğinde ilçe başkanları potansiyel adaydır ancak kimse şuanda gündemine bunu almasın. Herkes partinin başarısı için çalışsın. Herkes çalışmasını sürdürsün. Aday olun ya da olmayın kendinizi şu aşamada ön plana atmayın” uyarısında bulundukları ifade edildi.

AKAY: PROJE ÜRETİN
İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın ise, ilçe teşkilatlarından partiye katkı koyacak projeler üretmeleri gerektiğini söylediği ve ‘proje üretin’ mesajı verdiği öğrenildi. İlçe başkanları ise, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken ağırlıklı olarak köy bölgelerindeki sorunları vekillere anlattıkları ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.