Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da sürpriz toplantı: Engin sahaya indi!

CHP Karşıyaka'da sürpriz toplantı: Engin sahaya indi!

CHP’de 15 Ağustos’ta başlayacak delege seçimleri öncesi heyecan artıyor. Delege seçimlerinin ve kongrenin merakla beklendiği ilçelerin başında, partinin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka yer alıyor. Süreçteki tavrı merak konusu olan CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin sahaya indi, ilçenin en büyük mahallesi olan Bostanlı’da partinin önde gelenleriyle toplantı yaptı. Karşıyaka’da en büyük mahallenin önde gelenleri toplandı

  • Ege Postası
  • 11.08.2015 - 19:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de kongre takvimi işlerken, gözler 15 Ağustos’ta başlayacak delege seçimlerine çevrildi.
Delege seçimlerinin ve kongrenin merakla beklendiği ilçelerin başında, partinin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka yer alıyor.

BOSTANLI'DA ÖZEL TOPLANTI
İlçede farklı yapılar toplantılarını sürdürürken, vekil seçilemedikten sonraki süreçteki tavrı merak konusu olan CHP İzmir İl eski Başkanı Ali Engin de sahaya  indi. 
İkametgahını Çiğli Ataşehir’den yeniden uzun yıllardır oturduğu Karşıyaka Bostanlı mahallesine aldıran Engin, ilçede en fazla delegenin seçileceği Bostanlı mahallesinin önde gelen partilileriyle bir araya geldi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI!
Denizpark Restorant'ta gerçekleşen ve 2 saat süren toplantıda Büyükşehir Meclis Üyesi Şükrü Parmaklı, il eski yöneticisi Müjdat Ünsalan,  Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyeleri Nurşen Balcı, Önder Koç, Murat İpek, Hayrullah Özkan, İpek Cellek, CHP Karşıyaka İlçe Sekreteri Öznur Kılıç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir, ilçe eski başkanları Abdullah Engin,  Ali Karaege, Karşıyaka taraftar grubu liderlerinden Hakan Sunay ve partililer  yer aldı.

SANDIĞA KATILIM VE DAYANIŞMA VURGUSU
Toplantıda, partiye emek vermiş isimlerin delege listelerinde yer alması gerektiği öne çıktı. Bostanlı’daki bin 300 üyenin büyük çoğunluğunun sandığa gitmesinin sağlanması, istişare içinde tek listeyle seçime gidilmesi temennisi oluştu.Toplantı sonunda Bostanlı'daki tüm üyelere davet çıkılması ve geniş katılımlı toplantı yapılması kararı alındı.


İSTİŞARE YAPALIM!
İl eski Başkanı Engin toplantıda yaptığı konuşmada, sandığa katılımın yüksek olması için çalışma yapılması önerisini getirdi. Engin, delege seçimlerinde ‘şu olsun, bu olsun’ anlayışının yanlış olduğunu, önceliğin partiye emek veren isimler olması gerektiğini söyledi. Yarış ve rekabetin olmasının kongre süreçlerinin doğal durumu olduğunu ifade eden Engin, “Rekabet kötü bir şey değil, rekabet yarış partiye artı katar, ilerleme olur. Kaygılanmaya gerek yok. Paylaşmasını, istişare yapmasını bilelim. Herkese görev var. Süreci dayanışma içinde tamamlayabiliriz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.