Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Menemen 94 taşınmaz için ayağa kalktı: Peşkeş-çek-sat-savur anlayışı!

CHP Menemen 94 taşınmaz için ayağa kalktı: Peşkeş-çek-sat-savur anlayışı!

CHP Menemen İlçe Başkanlığı, Menemen Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 94 taşınmaz için sahaya indi. CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey konuşmasında, "İzmir’de büyükşehir dahil olmak üzere ilçe belediyelerinin yaptığı satışları 10 ile çarptığımızda bile Pehlivan’ın koltuğa oturduğu günden bugüne kadar yaptığı satışları yakalayamıyor. Har vurup Harman savuran Pehlivan’a buradan bir kere daha seslenelim; Menemen’in malları Menemen halkının tasarrufundadır. Menemen’in malları, Menemen’in geleceğidir. Toprağımdan, aşımdan, işimden uzak dur!" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2024 - 11:43
  • Güncelleme: 09.08.2024 - 12:54

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP Menemen İlçe Başkanlığı, bugün Menemen'de satışa çıkarılan 94 taşınmaz için yürüyüş gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş Menemen Belediyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasıyla devam etti. 

Yürüyüşe CHP İzmir önceki dönem İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Musa Çam, CHP İzmir İl Yöneticileri Adnan Alabay, Zeki Çağın, CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, TİP Menemen ilçe örgütü, ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

PEŞKEŞ ÇEK-SAT-SAVUR ANLAYIŞI 

Belediye önünde basın açıklamasını okuyan CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey açıklamasında, " Kura ile koltuğa oturduğu ilk günden itibaren Menemen Belediyesi taşınmazlarını babasının malı gibi satan AKP’li Belediye Başkanı Aydın Pehlivan,  son olarak Emiralem, Seyrek, Kesik, Koyundere, Günerli mahallelerinde bulunan taşınmazlara yöneldi.  AKP’nin peşkeş çek, sat, savur anlayışı ile Menemen’in değerli tarlalarını ve koruma altında olan sit alanlarını dahi satışa çıkan bu zihniyete dur diyoruz! " ifadelerine yer verdi. 

BELEDİYE SATIŞ OLMASADAN AYAKLARI ÜZERİNDE DURAMIYOR  MU?

AK Partili Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a satılan araziler ve belediye borçları üzerinden sorular yönelten Başkan Hüseyin Özbey, " Bir kaç sorumuz var,  Aydın Pehlivan aylardır başkanı olduğu belediyeye kaçak köçek girdiği için kendisine sorma fırsatı bulamadık, buradan soralım.  Menemen Belediyesi’nin 1.3 milyarlık borcu nasıl ve ne zaman yapıldı? Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren 3.8 milyon metrakare yer sattınız, elde edilen gelirler nerede?  Arabuluculukta 200 milyona yakın icra olduğu iddiaları doğru mu? Seçimden önce satışları projeler için yapıyoruz demiştiniz, geçen dönem sattıklarınızın parası nerede, kimin cebinde? Yüklenici firmalar projeleri neden durdurdu?  Kendi ayakları üzerinde duran belediye demiştiniz, Menemen Belediyesi sizin döneminizde satış olmadan kendi ayakları üzerinde duramıyor mu?" dedi. 

"TOPRAĞIMDAN, AŞIMDAN, İŞİMDEN UZAK DUR" 

Aydın Pehlivan'a seslenen Başkan Özbey, "İzmir’de büyükşehir dahil olmak üzere ilçe belediyelerinin yaptığı satışları 10 ile çarptığımızda bile Pehlivan’ın koltuğa oturduğu günden bugüne kadar yaptığı satışları yakalayamıyor. Har vurup Harman savuran Pehlivan’a buradan bir kere daha seslenelim; Menemen’in malları Menemen halkının tasarrufundadır. Menemen’in malları, Menemen’in geleceğidir. Toprağımdan, aşımdan, işimden uzak dur!" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.