Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP SKM’ye iki koordinatör

CHP SKM’ye iki koordinatör

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir birinci ve ikinci bölgelerine iki partiliyi görevlendirdi.. CHP Konak İlçe eski Başkanı Aytekin Tunus birinci, Hatice Tatlı ise ikinci bölgeden sorumlu koordinatör oldu. Tunus ve Tatlı’nın görev tebliğlerini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptı. Görev tebliğini Yücel yaptı

  • Ege Postası
  • 01.06.2018 - 10:30

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından kurulan CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM)20 kişiden oluşan çalışma ekibinin başkanı Alaattin Yüksel, İzmir SKM'ye 1. ve 2. bölge koordinatörü görevlendirdi.  Birinci Bölgeye CHP Konak İlçe eski Başkanı Aytekin Tunus getirilirken, ikinci bölgeden Hatice Tatlı sorumlu oldu.

DENİZ YÜCEL: DAHA DA VERİMLİ VE ETKİN ÇALIŞMAK İÇİN BİRER KOORDİNATÖR ATADIK

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Alaattin Yüksel’in de istek ve onayıyla iki bölgeye birer koordinatör atadıklarını, böylece daha verimli ve etkin bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

ARKADAŞLARIMIZ ZATEN DENEYİMLİ İNSANLAR

İl Başkanı Deniz Yücel, “Seçim günü yaklaştıkça yoğunluk artıyor. Daha da verimli  ve etkin çalışmak için Alaattin Yüksel'in de onayıyla birer koordinatör atadık. Arkadaşlarımız zaten deneyimli isimler. Onların da deneyimlerinden yararlanacağız. Daha verimli ve etkin bir çalışma yapacağız” dedi.

CHP SKM Başkanı Alaattin Yüksel tarafından yapılan görev paylaşımı ve koordinatör görevlendirilmesi kararının ardından her iki bölgenin koordinatörlere görev tebliğleri CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tarafından yapıldı.

ALAATTİN YÜKSEL: TAM GÜN MESAİ HARCAYAN ARKADAŞLARIMIZ DAHA DÜZENLİ VE KOORDİNELİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTMÜŞ OLACAK

SKM Başkanı Alaattin Yüksel, İl Başkanı Deniz Yücel’in SKM’yi güçlendiren adımlar atmayı sürdürdüğünü kaydederek, “İl başkanımız SKM’yi güçlendiriyor. İhtiyaç doğdukça yeni arkadaşlar katılıyor. Bölge sorumluları görevlendirildi. Tam gün mesai harcayan arkadaşlarımız daha düzenli ve koordineli bir çalışma yürütmüş olacak” değerlendirmesini yaptı.

AYTEKİN TUNUS: BÜTÜN EKİP ARKADAŞLARIMIZLA SEÇİMİN SAĞLIKLI VE BAŞARILI GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Görev tebliği yapılır yapılmaz çalışmalara başladıklarını belirten CHP SKM Birinci Bölge Koordinatörü Aytekin Tunus, seçmen profiline uygun hazırladıkları programları sahada çalışan ekibe ve Milletvekili adaylarına ileteceklerini ve seçimin başarılı geçmesi için çalışacaklarını söyledi:

“İl başkanımız tebliğ etti. Birinci bölgede görev aldık. Bu bölgede seçimin daha sağlıklı ve güvenli geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Teknik arkadaşlarımız seçmen profiline dair birtakım veriler elde ediyor. Biz de onu ilgili ilçe başkanlıklarımıza ve adaylara aktarıyoruz. Onlar da ona göre çalışma programı oluşturmaya çalışıyor. Bütün ekip arkadaşlarımızla bir statü arayışı olmadan seçimin sağlıklı ve başarılı geçmesi için çalışacağız.”

SKM BAŞKANLIĞINDA 20 KİŞİYİ AŞKIN YÜRÜTME KURULU GÖREV ALIYOR

24 Haziran erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimine destek vermek amacıyla CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tarafından oluşturulan SKM, Alattin Yüksel, Yekta Varnalı başkanlığında ve 20'yi aşkın kişiden oluşan bir yürütme kurulu ekibiyle hareket ediyor. SKM kadrosunda, ‘Birgül Değirmenci, Barış Erel, Hacer Taş, Bülent Çetinkaya, Özkan Tice, Banu Gençkan, Ali Karamustafaoğlu, Yekta Varnalı, Mert Onur, Tevfik Türk, Ahmet Yıldız, Kazım Umdular, Ali Rıza Kaya, Sedat Uzunbay, Hakkı Keseli, Sinan An, Erdal Mansuroğulları, Ali Çalışkan, Binali Gül, Mert Onur, Özlem Kart, Fulya Türkelli, Serkan Arda, Yaşar Kalkan, Seyfi Tütüncü ve Begüm Türkyılmaz’ bulunuyor.

SKM’DE ESKİ YENİ PARTİLİLER BİRARADA ÇALIŞIYOR

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yönetilen seçim sürecini koordine eden SKM ekibi, sahada adaylarla iletişimi sağlayıp, lojistik destek sunacak. Milletvekillerinin tanıtım ve programlarının yapılması, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir programlarının yürütülmesi gibi görevler üstleniyor. Belediye meclis üyelerinden il yöneticileri ve eski il-ilçe yöneticilerine kadar çok sayıda partili de destek veriyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.