Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 2 sıcak gelişme birden yaşandı

CHP'de 2 sıcak gelişme birden yaşandı

CHP Genel Merkezi İzmir'in bütün ilçelerinde Meclis üyeliklerinin belirlenmesi için sandık kurulmasına karar verdi. Meclis üyelikleri eğilim yoklamasıyla belirlenecek. İlçe adaylarının açıklanması için daha önce 5 Ocak olarak belirlenen PM ise 15 Ocak tarihine ertelendi

  • Ege Postası
  • 28.12.2013 - 15:53
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ - İzmir siyasetinin gündemini değiştirecek sıcak haber CHP Genel Merkezi'nden geldi. Meclis üyelikleri listesinin belirlenmesi konusunda net bir karar almayan CHP kurmayları merakla beklenen o sorunun cevabını tabanın istediği şekilde verdi. Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı İzmir'in bütün ilçelerinde (30 ilçesinde de) Meclis üyeliklerinin belirlenmesi için eğilim yoklaması yapılacağını açıkladı. Kararın dün akşam (Cuma) alındığını ve sandığın hangi ilçede ne zaman konulacağı konusunda takvimi Genel Merkez'in belirleyeceğini hatırlatan Saygılı 'o ilçede ne kadar üyemiz varsa hepsi sandığa giderek istediği meclis üyesini seçecek' diye konuştu.

BAŞKAN ADAYLARINA İSE ERTELEME SÜRPRİZİ

CHP Genel Merkezi'nde daha önce 4 Ocak MYK ve 5 Ocak PM'sinde belirlenmesi gündemde olan İzmir adaylarına ise Başkentten erteleme haberi geldi. Seçim yarışına diğer partilerden çok daha önce başlayan CHP'de aday adaylarının yaşadığı stres 15 Ocak'a kadar devam edecek. PM Üyesi Hüseyin Saygılı erteleme kararını doğrulayarak '5 Ocak PM'si 15 Ocak tarihine ertelendi. İzmir'in ilçe adaylarının ismi de o gün netlik kazanacak' dedi.

"ADAYLARIN AÇIKLANMASI ERTELENDİ Mİ'" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.