Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de başvuru süresi bugün doluyor!

CHP'de başvuru süresi bugün doluyor!

CHP Genel Merkezi’nin 2014 yerel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünen partililer için açıkladığı başvuru süresi bugün doluyor. CHP’de merakla beklenen konu ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday adaylığı başvurusu yapıp yapmayacağıydı. Tartışmaya son noktayı koyan açıklamanın 16.55'te Başkan Kocaoğlu'nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılacağı açıklandı

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 16:01
EGE POSTASI - CHP Genel Merkezi’nin 2014 yerel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünen partililer için açıkladığı başvuru süresi bugün doluyor. CHP’nin kalesi İzmir’de aday adayı patlaması yaşanırken gün içersinde sayının daha da artması bekleniyor.
CHP’de merakla beklenen konu ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun aday adaylığı başvurusu yapıp yapmayacağıydı. Uzun zamandır yaptığı açıklamalarla başvuru için renk vermeyen Kocaoğlu son olarak ‘Ne yapacağımı son gün görürsünüz’ demişti. Parti içi kulislerde ayrıca Başkan’ın dosya teslim etmeyerek aday gösterilmeyi bekleyeceği görüşü ağırlık kazanmış durumdayken, Büyükşehir cephesinden bir açıklama kafaları karıştırdı. Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Reşat Yörük kendi twitter hesabından attığı bir mesajda, 16.55'de Başkan'ın adaylıkla ilgili açıklamada bulunacağını duyurdu. İşte Yörük'ten gelen o Tweet.


Aday adaylığı durumu merakla beklenen diğer isimler ise Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer…Her iki başkanın ismi Büyükşehir için geçiyor.

Saat 17:00 de son bulacak başvurular sonrası başkanlık koltuklarına aday adayı olacak isimler de tamamen netleşmiş olacak

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.