Dolar 34,1128
%0.28
Euro 38,0368
%-0.05
Altın 2.867,770
%1.36
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de ilk adaylık başvuruları yapıldı

CHP'de ilk adaylık başvuruları yapıldı

CHP’de 31 Temmuz'da sona erecek yerel seçimlerde adaylık başvuruları için Bursa Orhangazi’de ilk isimler gelmeye başladı. 15 Temmuz'da yönetim kurulundan istifa eden bazı isimler meclis üyeliği için, Çakırlı Belediye Başkanı Mehmet...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 15:07
CHP’de 31 Temmuz'da sona erecek yerel seçimlerde adaylık başvuruları için Bursa Orhangazi’de ilk isimler gelmeye başladı.

15 Temmuz'da yönetim kurulundan istifa eden bazı isimler meclis üyeliği için, Çakırlı Belediye Başkanı Mehmet Dalyan ve Çetin Çoklar da başkan adaylığı için başvurularını parti yönetimine yaptı. CHP’de adaylık başvurusu yapan bir diğer isim ise Atatürk İlköğretim Okulu'nun eski müdürü Murat Öztürk oldu.

CHP’de 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Çakırlı Belediye Başkanı seçilen Mehmet Dalyan'ın CHP’den Orhangazi Belediye başkan adayı olup olmayacağı merak konusu. Diğer yandan isimleri belediye başkan adaylığı için geçen Çetin Çoklar ve Murat Öztürk’ün de adaylık başvurularını parti yönetimine yaptığı belirlendi. Çoklar, TSO’da bir dönem yönetim kurulu başkanlığı yapmıştı.

CHP’de ayrıca 15 Temmuz'da parti yönetiminden istifa eden Yakup Başaran, Nevcivan Gül ve Sebih Baydar’ın yanı sıra gençlik kollarından ayrılan Mustafa Arslan’ın da meclis üyeliği adaylığı için başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.