Dolar 34,2081
%0.08
Euro 37,9076
%-0.49
Altın 2.927,770
%1.1
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Balbay'a özel görev

CHP'den Balbay'a özel görev

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’den Mustafa Balbay’a özel görev. Balbay bundan böyle Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in icraatını adım adım izleyip bir rapor hazırlayacak.

  • Ege Postası
  • 09.10.2012 - 10:52
EGE POSTASI/Silivri cezaevinde tutuklu bulunan Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ı ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, meclis dışında bile olsa iki vekilin yasama faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. Muharrem İnce  "2 milletvekili arkadaşımıza da Grup Başkanvekili olarak bir görev verdim. Dedim ki Sayın Balbay'a, Adalet Bakanını izleme görevi sana ait. İnfaz koruma memurlarının özlük haklarıyla ilgili gündem dışı bir konuşma hazırlayacak ve bir milletvekili arkadaşımız bunu TBMM'de gündem dışı olarak okuyacak. Yine bu konuyla ilgili bir meclis araştırması hazırlayacak. Özel yetkili mahkemelerin yargılama yöntemleri üzerine de bir gündem dışı konuşma hazırlayacak" diye konuştu.

HABERAL'IN KONSU ORGAN NAKLİ

Mehmet Haberal'a ise organ nakli konusunda bir gündem dışı konuşma hazırlamasını söylediğini belirten Muharrem İnce, "Bu konuda bir çalışma, hazırlık yapacak, önümüzdeki günlerde bunu bana iletecek ve hekim kökenli bir milletvekili arkadaşımız organ nakli konusundaki sayın Haberal'ın hazırladığı bu gündem dışı konuşmayı meclis kürsüsünden okuyacak. Yine Haberal tıp eğitimiyle ilgili bir meclis araştırması hazırlayacak. YÖK kanunu üzerinde yapılması düşünülen değişikliklerle ilgili bir hazırlık yapacak. Bu hazırlığı da milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu meclis araştırmasını da vereceğiz. Yani gerek Sayın Haberal gerek Sayın Balbay yasama faaliyetlerinin bir parçası olacaklar. yasama faaliyetlerine buradan devam edecekler. Milletvekili görevlerini yapacaklar" diye konuştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.