Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler Alman konukları ağırladı

CHP'li gençler Alman konukları ağırladı

CHP izmir İl gençlik Kolları Almanya Sosyal Demokrat partisini ağırladı

  • Ege Postası
  • 08.12.2012 - 12:59
İZMİR- Geçtiğimiz hafta istifa ve görevden alma haberleriyle gündeme gelen CHP izmir İl Gençlik Kolları, bu hafta Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) nden konuklarını ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez yöneticileri, İzmir İl gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yöneticileri ve SPD den katılımcılarla iki gün boyunca sosyal politikalar, kadının toplumda yeri, Türkiye'nin Avrupa Birliği ile ilişkileri ve geleceği konularında çalıştay yapıldı. Çalıştaya CHP gençlik örgütü'nü Avrupa Genç Sosyalistler (ECOSY) tam üyeliğine ve Uluslararası Genç Sosyalistler (IUSY) üyeliğine kabul edilmesini sağlayan Parti Meclisi Üyesi Gökçe Pişkin'de katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Soydan'' Bizler düşünen, üreten, çözüm önerileri sunabilen gençliğiz. Sadece İzmir ya da sadece partimiz için değil Tüm Türkiye için vizyon ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu ve benzeri çalışmalarda bunun göstergesidir'' dedi.

Çalıştay sonrasında düzenlenen yemeğe İl Başkanı Ali Engin ve İl Yöneticileri de katılım sağladılar. Engin iki gün süren çalıştayı önemsediği ve yakından takip ettiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.