Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İddialara cevap verdi

İddialara cevap verdi

AK Parti grubunun düzenlediği basın toplantısında AK Partili Boztepe’nin” 3 Milyon dolar alarak kaçtığını “ iddia ettiği Bayraklı Belediyespor çalışanı Dilek Aydoğan ” ne İstanbul'da rezidans daire satın aldım, ne de herhangi bir yere kaçmadım, buradayım“ dedi

  • Ege Postası
  • 07.12.2012 - 13:58
HABER SERVİSİ- AK Parti meclis üyesi Hüsnü Boztepe’nin  Basın toplantısında hakkında 3 milyon dolar alarak çaktığını iddia ettiği Bayraklı Belediyespor çalışanı Dilek Aydoğan egepostası’na konuştu. Aydoğan, “ benimle ilgili söylenen sözlere şaşırıyorum. Bayraklı  Belediyespor kulübünde uzun zamandan beri çalışıyorum, ve girdiğim günden beri benim mal  varlığımı arttığı konusunda bazı internet sitelerinde aslı astarı olmayan yalan ve iftira haberler yapılmakta. Benim görevden alındığım ve buna gerekçe olarak da, benim memur maaşıyla "İstanbul'da rezidans daire satın aldığım ve bunun ortaya çıkması gösterildi.

Ben Bayraklı Belediyespor kulübünde memur olarak çalışmıyorum. Burada yapılan haberler de hedef ben değilim. Yalan yanlış haberlerle Belediye Başkanımız Sayın Karabağ’ın yıpratılması için yazılmış haberlerdir. Bu niyet ile haber yapanları Bayraklı’da halkın sevgilisini kazanmış Başkanımızı yıpratamayacaklarını bilmeleri gerekiyor. Bu iftiraları atanlar yüce Türk adaleti önünde hesabını verecektir.

 

SİYASET CİDDİ BİR İŞTİR

En çok üzüldüğün konuşlardan bir tanesi ise, bu yazılan iftiraları siyasilerin ciddiye alarak bunu meclis salonuna ve basın toplantısında konuşulması. Sayın meclis üyelerinin Benim görevden alınıp alınmadığımı ya da spor kulübümüzü arayarak 3 milyon dolar alıp kaçıp kazmadığımı öğrenmeleri mümkün. Ama amaç “bağdan üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca” bu iftiraları atarak kendilerine siyasi bir rant elde etmek istiyorlar.. benimle ilgi yapılan yalan yanlış haberleri yapanlar yada konuşanlar hakkında savcılığı suç duyurusunda bulundum.

 

MAL VARLIĞIM BELLİ

Bu göreve geldiğim günden beri edindiği mal varlığımın hepsi burada işe başlamadan önce edindiğim mal varlıkları. Tabu dairesi ve diğer resmi kurumlardan aldığımı belgeler ile adıma kayıtlı olan mal varlıkları söyle;

1- 1997 YILINDA KENDİ ALDIĞIM EV FUAT EDİP BAKSİ MAHALLESİNDE 

2- 1999 YILINDA SİENA MARKA OTOMOBİL ARÇELİK BAYINDE YAPILAN ÇEKİLİŞTE ŞAHSIMA KURADA ÇIKTI.

3- 2002 YILINDA EŞİMİN AİLESİNDE BİZE BAYRAKLI’DA KALAN MİRASTAN 3 KATLI EV VE 2 DÜKKAN
4- 2010 YILINDA BABAMIN VEFATINDAN SONRA 1 EV 1 DÜKKAN

5- ŞEMİKLERDE 1980 YILINDA ALDIĞIMIZ ARSAMIZ VAR..

6- BİR DE 2008 YILINDA EŞİMİN İŞYERİNDEN ALDIĞI 20.BİN LİRA TAZMINATIN ÜSTÜNE 18 BİNLİRA EKLEYEREK ALDIĞIMIZ ARABAMIZ VAR..

Bunun dışında herhangi bir mal varlığımız yok.

 

KAÇMADI ARAMIZDA

CHP ilçe Başkanı Levent Ölçer düzenlediği basın toplantısında AK Partili Boztepe’nin “3 milyon dolar alarak kaçtığını” söylediği Dilek Aydoğan’ını basın toplantısına getirerek Boztepe’nin yalan söylediğini ifade etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.