Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençlerde şok gelişme

CHP'li gençlerde şok gelişme

CHP İzmir Gençlik Kolları üst üste yaşanan iki sıcak gelişmeyle hareketli dakikalar yaşıyor. Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Akbaba il yönetimi tarafından görevinden alınırken, Bornova Gençlik Kolları Başkanı Kadriye Sertoğlu’nun da istifa ettiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2012 - 15:47
SERCAN AVCI-HABER SERVİSİ/ Son günlerde CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan’ın koltuğunu hedef alan imza kampanyasıyla gündemde olan CHP’li gençler iki sürpriz gelişmeyle hareketlendi. Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Akbaba İl Gençlik Kolları tarafından görevinden alındı. Akbaba’nın görevden alınmasının gerekçesi olarak çalışmalarından memnun olmayan il yönetiminin Konak örgütüne taze bir kan katarak yeni bir ivme kazandırma isteği olduğu belirtildi. CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan Konak’ta yeni bir başkanla yola devam edeceklerini açıkladı. Soydan "yönetim kurulunda bu konu gündeme geldi. Konak'ta yeniliğe ihtiyaç olduğu için böyle bir karar aldık" dedi.


BORNOVA’DAN İSTİFA HABERİ


Son bir haftadır İbrahim Soydan’a muhalefetin merkezi olarak ön plana çıkan Bornova bu kez bir istifa haberiyle hareketlendi. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır’ın danışmanı olan Ömer Eşki’nin önderliğinde mevcut başkan İbrahim Soydan’ı hedef alan imza kampanyasıyla gündeme gelen ilçede, CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Kadriye Sertoğlu’nun dün akşam saatlerinde istifa ettiği öğrenildi. İstifa haberinin kendisine de geldiğini belirten İbrahim Soydan “henüz elimize geçmiş bir dilekçe yok. Önümüze gelsin gereğini yaparız” diye konuştu.

ÇATIŞMACI DEĞİL UZLAŞMACIYIM

Kendisini hedef alan imza kampanyasını da değerlendiren İbrahim Soydan " kimseye karş çatışmacı değilil, uzlaşmacıyım. İmza toplama bizim siyaset anlayışımızla tamamen zıt... Bunlarla uğraşmıyorum. Benim temsil ettiğim binlerce genç var. Sorumluluğum çok fazla. Partiye hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.